Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kik finanszírozhatják Magyar Péter tüntetéseit? – a szakértő válaszol

Hirdetés

A hozzá nem értők is láthatták ma, hogy meglepően nagyszabású és drága technikát vitt ki Magyar Péter Péter a Kossuth térre szervezett tüntetésre. Állítólag maga a hangtechnika nagyjából 200 millió forintba kerülhetett. Mivel nem értünk hozzá, ezért szakértői segítséget kértünk, Deák Dániel szerint Magyar Péternél gyakorlatilag ugyanaz a forgatókönyv, mint amit Márki-Zay Péter csinált:  a beszéd, a kommunikáció, az üzenetek, ezek mind ugyanazok, mint Márki-Zay Péter üzenetei.

Az is jól látható, hogy a mai tüntetésen a hangtechnika például egy szabad szemmel látható összegbe kerülhetett. Felmerül jogosan a kérdés, hogy honnan van a pénz és a forrás erre az egészre, mert ennyi közpénzt egészen biztos nem tudott félretenni a korábbi állami megbízásaiból, a megvilágosodását megelőző években.

A pestisrácok.hu Deák Dánielt kérdezte, aki kifejtette, az egész szervezés, beleértve a hangtechnikát jelentős összegbe kerülhetett, és felmerül a kérdés, hogy honnan lehet erre pénze Magyar Péternek.

Hirdetés

Deák Dániel szerint kizárt, hogy mindez saját forrásokból valósuljon meg. 

Deák Dániel a PS-nek elmondta, az elején Márki-Zay Péter is tagadta a külföldi finanszírozást, ugyanazt hallhattuk tőle is, mint Magyar Pétertől, majd a választás után maga mondta el, hogy az USA-ból kapott több milliárd forintot.

Ez Magyar Pétertől sem lenne meglepő. Tekintettel arra, hogy Magyar Péter maga mondta el, hogy már megkeresték őt David Pressman emberei – fejtette ki Deák Dániel.

Hirdetés

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés