Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Közel kétmilliós bringával menősködik Magyar Péter

Hirdetés

Magyar Péter egy napja hirdette meg 15.00 órára az I BIKE BUDAPEST felvonuláson való részvételét. Hangsúlyozta, hogy az eseményre nem a szervezők hívták meg, azon magánszemélyként vesz részt barátokkal – írja a Tűzfalcsoport.

Az eseményt szervező Magyar Kerekpárosklub – ahogy írták pártállástól függetlenül – 2019-ben egy jó hangulatú találkozón vett részt Karácsony Gergellyel.

Hirdetés

Ennek kapcsán arról számoltak be, hogy Budapest Mobilitási Terve alapján 10%-ra emelnék a kerékpárral megtett utak arányát 2030-ra, ami viszont nem lehetséges a mai keretek között. “Szeretnénk, ha azok tömegei is bringára ülnének Budapesten, akik még nem teszik, és kényelemesebben tekerhetnének, akik már így közlekednek. Olyan fejlesztésekre van szükség, aminek hatására a bringázás elterjedésében rejlő környezeti, egészségi, gazdasági és társadalmi hasznokat minden budapesti élvezheti.”Minden jel szerint Karácsony túl is teljesítette elvárásaikat.

Visszatérve a mai eseményre, Magyar Péter spontán meg is jelent azon és ahogy kell, drága női szemüvege után egy nagyon drága, szintén női bringára pattanva tekert a szavazatokért.

Hirdetés

Magyar, aki többször bizonygatta a Partizán, Telex és 444-és interjúk során puritánságát, ma ismét rácáfolt ugyanis az a kerékpár – típusát tekintve My Esel E-cross – listaára 4.450 euró, azaz egymillió nyolcszázezer körüli.

Ha egészen precízek akarunk lenni, a biciklit sportos nőknek és pici embereknek ajánlja a gyártó.

Hirdetés

Ezek alapján nehéz eldönteni, hogy kiket kíván Magyar megszólítani, hiszen öltözködése mellett azzal is felhívta például rongyrázó életmódjára a figyelmet, hogy Szoboszlait inkább élőben nézi Liverpoolban, nem pedig mint az átlag magyar, a televízióban.

Forrás: Tűzfalcsoport

Hirdetés

Hirdetés