Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter egy airsoftpályát nézett elhagyatott vidéknek

Hirdetés

Magyar Péter közösségi oldalán osztott meg egy képsorozatot, melyen egy igencsak lepukkant területet látni. Aztán gyorsan ki is derült, hogy a fotókon egy airsoftpálya látható, nem pedig a magára hagyott vidék – írja a Magyar Jelen.

Magyar Péter kétségkívül jól tud hatni az emberek érzelmeire, sokszor valóban fontos témákat feszegetve. A vidéki Magyarországon is rengeteg a probléma, amiről nem csak lehet (vagy lehetett volna, amíg Magyar fideszes volt), de kell is beszélni. Nyilván erre szerette volna felhívni a figyelmet Facebook-bejegyzésében is, amelyhez több képet is mellékelt. Ezeken egy romos, elhagyatott épületegyüttes látható.

„Valahol, Európában. Az elfeledett Magyarország, a magára hagyott vidék”

Hirdetés

– írta Magyar a képek mellé.

Csakhogy ezúttal is mellé lőtt, ráadásul a legrosszabb helyen. Egy kommentelő hívta fel ugyanis a figyelmét, hogy

Hirdetés

a fotósorozaton nem az elhagyatott vidék látható, hanem egy olyan terület, melyet a tulajdonosa airsoftpályaként üzemeltet.

A Magyar Jelennek sikerült elérnie a helyet üzemeltető vállalkozót, aki elmondta, hogy a politikai részével egyáltalán nem szeretne foglalkozni a történetnek. Azonban a terület azért is néz ki így, mert az airsoftversenyeket, játékokat ilyen környezetben lehet az elvárt élményben lebonyolítani.

A bejegyzés, mely azokra az esetekre emlékeztet, amikor romos kelet-európai kórházakat mutogatott a baloldal hazai intézményekként, jelenleg is elérhető, azon Magyar Péter és az oldal kezelői nem változtattak semmit. Sőt, Magyar Péter kommentben erősítette meg, hogy ilyen „a komlói bányák környezete 2024-ben az Európai Unióban.”

Hirdetés

Forrás: Magyar Jelen

Hirdetés

Hirdetés