Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárHírekItthon

Puzsér nem tud leállni, ismét nekiment Dopemannek

Hirdetés

„Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud. Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle” – mondta a kritikus.

Tovább folytatódik Puzsér Róbert és Dopeman harca. A kritikus korábban kiposztolta a Facebookjára a rapper egyik régi dalának egy részletét, amelyre Dopeman élő videójában reagált. Mint mondta, érti, arról szól Puzsér bejegyzése, hogy ő milyen alapon háborodik fel, ha egy rapszámban az ő anyját és húgát emlegetik.

Mint mondta, A Strici visszatér című lemezét nem „Puzsér és a szektája” támadja először, amikor még ellenzéki volt, fideszesek is megtalálták miatta. Dopeman magyarázata szerint, amikor ezt a lemezt csinálta, szándékosan használt olyan művészi eszközöket, amelyekkel a lehető legszélsőségesebb, legpolgárpukkasztóbb albumot állíthatta össze.

Hirdetés

Dopemant mélyen érintette, amikor Puzsér a fogyatékkal élő húgáról és az édesanyjáról szólt a Ha a buddhaság fájna című szerzeményében. A rapper most a Best magazinnak sokkal nyugodtabban nyilatkozott – szúrta ki a Blikk.

„Még van dolgom a haraggal, de úgy érzem, nagyrészt már megbocsátottam neki.

A sajnálatom és az empátiám is az övé.

Hirdetés

Az ember ugyanis olyan, mint a bor: vagy beérik, vagy megbuggyan. Csak egy beteg ember képes arra, hogy a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő húgomat és az életét neki szentelő édesanyámat a szájára vegye, aki még a halála után is hű a férjéhez, apámhoz” – árulta el a lapnak a zenész.

Puzsér Róbert is megszólalt

Ő is bántotta a családomat, úgyhogy viselje el a következményeit. Elég már a siránkozásból, hol a gengszterbüszkeség?”

Hirdetés

– nyilatkozta a lapnak a publicista, majd így folytatta:

„Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud. Ne a sleppje mögé bújjon. Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle”

– közölte Puzsér, aki szerint Dopeman egy buddha-gengszter.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés