Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Hadházy sátrat is visz Poloskáék közmédia elé ígért tüntetésére

Hirdetés

Magyar Péter bejelentette, ha tíz napon belül nem kapnak választ, mikor mehet vitázni a köztévébe, akkor tüntetést szervez az MTVA székházához. A korábban a propaganda ellen tiltakozva ugyanott tüntető Hadházy Ákos szerint eredményes lehet ez a nyomásgyakorlás, de ha mégsem, ő is megy majd tüntetni Magyarékkal.

„Nem vagyok biztos benne, hogy a tüntetéstől tartva az MTVA végül nem engedi-e be mégis a vitát a köztévébe” – morfondírozott Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy Facebook-posztban a Magyar Péter által a közmédiának adott ultimátum eredményességéről.

Hirdetés

Minap, a miskolci fórumán Magyar ugyanis kijelentette:

Bárkivel bárhova elmegy vitázni, de az első cél a köztévé, ezért, ha 10 napon belül nem kapnak választ, mikor rendezik a vitát, akkor tüntetést szervez az MTVA székházához.Magyar a tervek szerint a Fidesz–KDNP listavezetőjével, Deutsch Tamással és a DK-listavezető Dobrev Klárával vitázna mint a Tisza Párt EP-listavezetője. Magyar azt követeli, hogy tegyék lehetővé a június 9-i választás előtt az élő vitaműsor megrendezését az MTVA-ban.

„Az a mi köztelevíziónk, a magyar emberek köztelevíziója, nem a Fidesz propagandacsatornája. Innen is üzenem, hogy ha 10 napon belül nincs válasz, ott leszünk sok ezren, és nem megyünk addig haza” – fűzte hozzá Magyar.

Hirdetés

Erre a felhívásra és a demonstrációra reagált az MTVA elleni tüntetésekben már rutinos Hadházy Ákos.

Egészen nyilvánvaló, hogy Deutsch Tamással csak az állami propagandatévében van értelme vitatkozni. Csak így van lehetőség meggyőzni bármiről is azokat a honfitársainkat, akik kizárólag a propagandamédiát nézik és hallgatják, akiket ezért a propaganda meg is tudott téveszteni.A képviselő szerint lehet, hogy az MTVA enged. „De ha mégsem, akkor természetesen ott leszek a tüntetésen én is.”

Megjegyezte, hogy többször is volt vitája Magyarral, de „ebben a lépésében teljesen egyetértek, akkor is, ha egy tévévita kikényszerítése önmagában nem elegendő, viszont nagyon fontos lépés lehet, ha sikerül”.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés