Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Trump „titkos” tervet dolgozott ki az ukrajnai konfliktus lezárására

Hirdetés

Donald Trump korábbi amerikai elnök részletes tervet dolgozott ki az ukrajnai konfliktus békés lezárására – számol be egy Trumphoz közeli forrásra hivatkozva a Telegraph című brit napilap.

Mint azt a lap írja, az amerikai elnökválasztásban ujrázó Trump részletes tervet dolgozott ki a háború békés befejezésére, de azt nem fogja nyilvánosságra hozni a választások előtt. A forrás szerint Trump nem fogja a tervet a tv csatornákon sem megvitatni, hiszen akkor minden ütőkártyáját elveszítené.,

Szerinte a volt elnök a választási kampány során azt tervezi, hogy egyszerű megállapításokra szorítkozik, miszerint véget fog vetni a konfliktusnak Ukrajnában. A politikus így kívánja maga mellé állítani azokat az amerikai szavazókat, akik a békés rendezést támogatják.

Hirdetés

Trump korábban többször is kijelentette, hogy újraválasztása esetén mindössze 24 órán belül eléri az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus rendezését. Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő ezeket a kijelentéseket kommentálva megjegyezte, hogy ez meglehetősen összetett probléma ahhoz, hogy ilyen egyszerűen meg lehessen oldani.

Az amerikai elnökválasztást 2024. november 5-én tartják. Joe Biden jelenlegi amerikai elnök is indul második ciklusának megszerzéséért, bár az amerikai közvélemény jelentős része kétségessé teszi alkalmasságát a feladatra, tekintettel egyre elhatalasodó mentális zavaraira.

NIF

Hirdetés
Hirdetés