Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekSport

Videó: Lerúgta az Eb-döntőbe jutást ünneplő spanyol játékost a biztonsági őr

Hirdetés

Az Eb-döntőbe jutást ünneplő spanyoloknak nem volt teljesen felhőtlen az örömük kedd este, ugyanis egy pályára berohant szurkolót kergető biztonsági őr lerúgta Álvaro Moratát.

A spanyol labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a francia csapatot a németországi Európa-bajnokság Münchenben játszott keddi elődöntőjében, ezzel története során ötödik alkalommal jutott be a fináléba a kontinensviadalon.

Hirdetés

A biztonsági őröknek bőven akadt dolguk a meccsen, egy telefonját szorongató fiatalember előbb a második félidőben futott be a pályára, majd a lefújást követően is volt olyan, aki a játékosok közvetlen közelébe akartak férkőzni.

A spanyol játékosok a szurkolótáboruk előtt ünnepelték a győzelmet, amikor egy pályára beszökött drukker odaszaladt hozzájuk, hogy szelfit készítsen velük.

A biztonsági őrök természetesen ezt meg akarták akadályozni, ám a kergetőzés közben az egyik őr megcsúszott, és páros lábbal beleszállt Álvaro Moratába.

Hirdetés

A spanyolok csapatkapitánya fájdalmasan húzta a lábát az eset után, úgy tűnt a jobb térdén sérült meg.

A spanyolok örömét gyorsan felváltotta a rémület, néhány percig a legrosszabbtól tartottak, vagyis hogy emiatt Moratának ki kell majd hagynia az Eb-döntőt. A 31 éves támadó az eset után percekig sántikált a pályán, de végül együtt ünnepelt a társaival.

Forrás: Origo

Hirdetés

Hirdetés