Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Hírek

Nagyotmondó Peti Brüsszelben: “Legalább egy mandátummal meg fogjuk nyerni a választásokat”

Hirdetés

A Tisza Párt elnöke magyar újságírók előtt kijelentette, hogy hét EP-képviselőjük dolgozik, akik fontos pozíciókat látnak el, általános megelégedésre, magas szakmai színvonalon.

Magyar Péter értesülései szerint nem érkezett még meg Polt Péter levele az EP-be, amelyben a magyar legfőbb ügyész kikéri a mentelmi jogát az ellene lopás miatt indított büntetőügyben. Mindemellett megerősítette azt is, hogy lemond a mentelmi jogáról, amint a magyar kormány jelzi, hogy belép az Európai Ügyészségbe.

Hirdetés

Magyar találkozott Roberta Metsolával, az Európai Parlament néppárti elnökével.

A párt képviselőinek brüsszeli munkája kapcsán úgy fogalmazott, hogy a héttagú frakció tagjai dolgoznak és nem Facebook-posztokat írnak, ráadásul ezek a politikusok fontos pozíciókat látnak el, általános megelégedésre, magas szakmai színvonalon.

Arra a felvetésre, hogy a magyar kormány a menekültügyi szabályozás, vagy a korrupcióellenes jogszabályok terén lépéseket tesz az uniós büntetések elkerülése és a források lehívása érdekében, Magyar úgy fogalmazott, hogy nem lehet komolyan venni ezeket a szándékokat, amelyek ha nem lesznek eredményesek, akkor a kudarcot majd az ellenzékre fogják.

Hirdetés

Legalább egy mandátummal meg fogjuk nyerni a választásokat, ők át fogják adni a hatalmat, és mi pedig haza fogjuk hozni a 8000 milliárd forintos uniós pénzt, amit a magyar embereket illeti meg.A pártelnök-képviselő megemlítette, hogy találkozik Ursula von der Leyennel, aki novemberben részt vesz az állam- és kormányfők informális, budapesti csúcstalálkozóján. Ez az alkalmat megragadva, a Tisza Párt olyan eseményt szervez, amelyen Von der Leyen is fel fog szólalni, és a Bizottság elnöke magyar újságírókkal is találkozik majd.

HVG – VH nyomán

 

Hirdetés

Hirdetés