Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárÉrdekességek

Zokogva kér segítséget a rongybabával házasodó nő: elrabolták a rongybaba gyermekét

Hirdetés

Amikor a nő a rendőrségre ment, hogy bejelentse „gyermeke” elrablását, kinevették, – írja a Ripost.

Egy háromgyermekes anya teljesen összeomlott, miután kétéves „fiát” elrabolták. A 37 éves brazil Meirivone Rocha Moraes egy életnagyságú rongybabához, Marcelhez ment feleségül, és három gyermeke is van: Marcela és Emilia, az újszülött ikerlányok, valamint kétéves „fia”, Marcelinho, mindannyian kitömött játékok.

Hirdetés

A családot most tragédia sújtotta, amikor Marcelinhót elrabolták, és a tolvaj 1 millió brazil reál (kb. 64 millió forint) váltságdíjat követel. Az anya könnyek között mesélte el, hogy helyzetét súlyosbította a rendőrök reakciója, akik kinevették, amikor bejelentette fia eltűnését.

„Marcelinhót elrabolták, ami nagy fájdalmat okoz nekünk. A tolvaj egy milliót követel, de mondtam neki: »Nem vagyok gazdag, még ételre sincs elég pénzünk, honnan szedjek ennyit?« Marcelo is nagyon felháborodott. Teljesen tanácstalanok vagyunk. Most fotókat teszünk ki a városban” – mondta az anya.

Azt is elárulta, hogy az emberrablók egy névtelen levelet küldtek, amit magazinokból kivágott betűkből állítottak össze. „Mindent megpróbálunk, amit csak lehet. Amikor viszont a rendőrségen voltam, a rendőrök kinevettek. Ez annyira megalázó. Hogyan lehet viccelni egy kétéves gyerek eltűnésével?”

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meirivone Rocha ( Mulher do boneco) (@meirivone_santinha) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

A pár nemrég ünnepelte Marcelinho második születésnapját. Meirivone elmondta: „Az első születésnapján nagy ünnepséget tartottunk a családdal, de idén csak egy kis bensőséges ünneplés volt néhány unokatestvérrel. Marcelinho nagyon élvezte a családi összejövetelt. Rengeteg játék, zene, pattogatott kukorica, virsli, sütemények, édességek és üdítők voltak.”

Most Meirivone egyetlen vágya, hogy kisfia épségben hazakerüljön.

Hirdetés

Ripost nyomán

„Férjhez mentem egy rongybabához, 3 gyerekünk van – megcsalt, de megbocsátottam neki, mert megéri”

Hirdetés

Hirdetés