Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Szél és Hadházy ismét az MTVA előtt majomkodtak – videó

Hirdetés

A Xanax-os kétszer beijesztett, mintha megint be akarna törni az épületbe. Biztos Pókembert akart játszani a lépcsőn…

Szél Bernadett picsogását olvashatjuk a legújabb videójuk felvezetőjeként:

Úgy tűnik, kicsit befeszültek a propagandista urak: Az új MTVA házirend szerint “15 nappal korábban kell kérvényezni a találkozót, de a vizit alkalmával a politikus nem használhatja a főbejáratot, hanem egy oldalsó, Bojtár utcai ajtón keresztül kell bemennie az erre a célra kijelölt helyiségbe”

Hirdetés

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) belső szabályzatába is bekerült, hogy az országgyűlési képviselőket nem jogosítja fel a parlamenti igazolványuk arra, hogy bármikor belépjenek a közmédia épületébe, és ott felvilágosítást kérjenek az ott folyó munkáról. Ezért akadtak ki a botrányaikról hírhedt független képviselők.

Szél hozzátette:

Tehát akkor az ellenzéknek maximum a sufniban lehet konzultálni a propagandistákkal. Világos. Nehogy véletlenül az igaz szó beszabaduljon a stúdióba és bejárja Magyarországot, még tovább tágulnának a repedések a NER falain!

Hirdetés

Majd azt írta:

És ha már főbejárat, elmesélem, sőt meg is mutatom: ma volt egy kis elintéznivalónk a Kunigunda utcában (részletek később…), és sétáltunk is kicsit az enyhén feszült biztonsági őrök előtt


Forrás: VH

Hirdetés
Hirdetés