Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Kunhalmi szelfivel kampányol a judapestező, jobbikos Bíróért

Hirdetés

Szerencsen járt Marki-Zay, Karácsony, Jakab és Kunhalmi, hogy a vasárnapi időközi választás előtt kampányoljanak Bíró Lászlóért.

Az MSZP társelnöke már nem tartja antiszemitának és rasszistának a Jobbikot, és annak politikusát:

Tiszaújvárosban, Szerencsen és Tarcalon lesznek holnap hazánk vezető politikusai, vagy fogalmazhatnám úgy: a kormánymédia által legtöbbet támadott személyek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már most lejárató cikkekben hozzák idelátogatásuk hírét. Ennyi patás ördögöt még nem látott Borsod és Hegyalja egy helyen!” – írja Bíró László, a szerencsi időközi választás ellenzéki jelöltje a Facebookon.

Hirdetés

Nagyon büszke vagyok arra, hogy így felsorakoztunk »Góliát« ellen, mert ennél szimbolikusabban nem is üzenhettünk volna a Fidesznek: mi az összefogás és nem a megosztottság, a szeretet és a nem a gyűlölet pártján állunk. Nem tudnak éket verni közénk, nem tudnak éket verni közém és közétek, a választók közé sem – pedig 2 hónapja ezen dolgoznak a folyamatos lejárató kampányukkal” – folytatódik posztja.

Számomra óriási megtiszteltetés, hogy személyesen fórumozhatok velük, kérlek gyertek el, legyünk minél többen! Találkozzunk szombat reggel a piacon, és kérdezzetek bátran Kunhalmi Ágnestől, Karácsony Gergelytől, Márki-Zay Pétertől és Jakab Pétertől – olyan emberektől, akik a hazát szolgálják és nem uralják, akik nap mint nap az emberek közt vannak, értük dolgoznak és nem ellenük” – zárul a poszt.

Jakab is feltöltötte már a videóját a közösségi oldalra.

Hirdetés

Mint ismeretes: Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például „Judapestnek”, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje a választáson az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Hirdetés

Posted by Kunhalmi Ágnes on Saturday, October 10, 2020

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés