Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Gyakorlatilag kínpadra ültették Dobrev Klárát a független sajtó képviselői

Hirdetés

Dobrev Klára nem kerülhette el a kíméletlen kérdéseket, igazi vérfürdő zajlott. A cikket 18-as jelzéssel kellene ellátni!

„Emlékeim szerint Dull Szabolcs indexes cirkusza körül felmerült a gyanú, hogy Dull rendszeresen egyeztetett Dobrev Klárával. Egyesek tudni vélték azt is, hogy a vérvörös pedigrével büszkélkedő, a határon túli magyarokat gyűlölő, a bolgár kommunistákkal ellenben meleg szeretettel kezelő Téglaképű Klára nem megengedett befolyásra törekedett a legolvasottabb hazai hírportál fölött. Dull persze mindent tagadott.

Én bevallom hittem Dull Szabolcsnak, amikor ez a mendemonda felmerült az Index akkori főszerkesztőjével kapcsolatban, kételkedtem a vád valódisága kapcsán. Dullban ránézésre volt valami feminin finomság, ami számomra azt sugallta, hogy az Apró-klán és a részeges szemkilövető talán neki is sok, nem az ő ízlése szerinti csapatról van szó.

Hirdetés

Aztán az „elüldözött” főszerkesztő nemrég visszatért az indexből lett telex élére, ma pedig egy olyan interjú jelent meg a telex oldalán, amely a nyugatifeny.hu-tól (DK-s pártlap: a szerkesztő) is meredek lett volna.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Forrás: Mandiner.hu

Hirdetés

Hirdetés