Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Tájékoztatás az USA Ukrajna területén folytatott katonai biológiai tevékenységével kapcsolatos dokumentumok elemzésének eredményeiről

Hirdetés

A megszerzett dokumentumokból az is kiderül, hogy Lengyelország részt vett az ukrán biolaboratóriumok munkájában.

Az orosz védelmi minisztérium továbbra is tanulmányozza az Egyesült Államok és NATO-szövetségesei katonai biológiai programjainak Ukrajna területén történő végrehajtásáról szóló anyagokat.

Említettük már Robert Pope-ot, az Együttműködési Veszélycsökkentési Program igazgatóját és a kijevi kiemelten veszélyes mikroorganizmusok központi értéktárának ötletgazdáját.

Hirdetés

Pope 2022. április 10-i nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy “…nincs ok azt állítani, hogy Ukrajnában biológiai fegyverek fejlesztésével kapcsolatos kutatások folynának…”. Korábban azt állította, hogy “…az amerikaiak nem találtak biológiai fegyvereket, amikor először kezdtek dolgozni Ukrajnával, és még mindig nem találtak. Ráadásul Ukrajnának nincs infrastruktúrája a biológiai fegyverek fejlesztéséhez és gyártásához…”.

Szeretnék emlékeztetni arra, hogy a “biológiai fegyverek” kifejezés magában foglalja a patogén mikroorganizmusokat és toxinokat tartalmazó biológiai készítményeket, valamint az említett készítmények bejuttatásának és felhasználásának módját.

Míg az ukrán egészségügy prioritása az olyan társadalmilag jelentős betegségek, mint a HIV, a gyermekbénulás, a kanyaró és a hepatitis, az amerikai vásárlókat egy teljesen más termék érdekli: kolera, tularemia, pestis és hantavírusok.

Hirdetés

Az Ukrajna területén lezajlott különleges katonai művelet eredményeként a meghatározott kórokozókkal végzett munka tényei derültek ki, amelyek a biológiai fegyverek potenciális ágensei.

Ugyanakkor felhívták a figyelmet arra, hogy Ukrajna kérelmet küldött a gyártó cégnek a Bajraktar drónok aeroszolos berendezéssel való felszerelésének lehetőségével kapcsolatban.

Emellett március 9-én három, 30 literes tartályokkal és készítmények permetezésére alkalmas berendezéssel felszerelt pilóta nélküli légijárművet észleltek az orosz felderítő egységek Herson régióban. 

Hirdetés

Április végén további 10 embert találtak Kahovka közelében.

Mindezek az információk megkérdőjelezik az amerikai szakértők nyilatkozatait.

Korábban már biztosítottunk egy sémát az ukrajnai biológiai laboratóriumok és kutatóintézetek amerikai koordinálására.

Hirdetés

Előzetes elemzése azt sugallja, hogy Ukrajna alapvetően kísérleti terepe a biológiai fegyverek alkatrészeinek fejlesztésére és új gyógyszerminták tesztelésére.

Az orosz védelmi minisztérium tisztázni tudta az említett sémát.

Megjegyzendő, hogy az USA ukrajnai katonai-biológiai tevékenységének ideológusai a Demokrata Párt vezetői.

Hirdetés

Így az Egyesült Államok végrehajtó hatalmán keresztül kialakult a katonai orvosbiológiai kutatások közvetlenül a szövetségi költségvetésből történő finanszírozásának jogszabályi kerete.

A forrásokat a Demokrata Párt vezetése által ellenőrzött civil szervezetektől, köztük Clintonék, Rockefellerek, Soros és Biden befektetési alapjaitól, állami garanciával gyűjtötték össze.

A programban jelentős gyógyszeripari cégek vesznek részt, köztük a Pfizer, a Moderna, a Merck és az amerikai katonai kötődésű Gilead cég. 

Amerikai szakértők olyan új gyógyszerek tesztelésén dolgoznak, amelyek megkerülik a nemzetközi biztonsági előírásokat.

Ennek eredményeként a nyugati cégek komolyan csökkentik a kutatási programok költségeit, és jelentős versenyelőnyre tesznek szert.

Az irányított civil és biotechnológiai szervezetek bevonása, bevételeinek növekedése lehetővé teszi a Demokrata Párt vezetői számára, hogy többletkampányfinanszírozást generáljanak és elrejtsék annak elosztását.

A katonai biofegyverekkel kapcsolatos tevékenységben amerikai gyógyszergyárakon és Pentagon vállalkozókon kívül az ukrán állami szervek is részt vesznek, amelyek fő feladata az illegális tevékenységek eltitkolása, a terep- és klinikai vizsgálatok lefolytatása, valamint a szükséges bioanyag biztosítása.

Így az amerikai védelmi minisztérium egy gyakorlatilag nemzetközileg ellenőrizetlen teszttelepet és a multinacionális cégek high-tech létesítményeit felhasználva nagymértékben bővítette kutatási lehetőségeit, nemcsak a biológiai fegyverek területén, hanem az antibiotikum-rezisztencia, ill. a specifikus betegségek elleni antitestek meghatározott régiók populációiban.

Meg kell jegyezni, hogy nemcsak az Egyesült Államok, hanem számos NATO-szövetségese is végrehajtja katonai-biológiai projektjeit Ukrajnában.

A német kormány úgy döntött, hogy 2013-tól elindít egy Washington DC-től független nemzeti biológiai biztonsági programot.

A programban tizenkét ország vesz részt, köztük Ukrajna.

Német részről a programban részt vesz a Fegyveres Erők Mikrobiológiai Intézete (München), a Robert Koch Intézet (Berlin), a Loeffler Intézet (Greifswald) és a Nocht Institute for Tropical Medicine (Hamburg).

Az új dokumentumokból kiderül, hogy csak 2016 és 2019 között Ukrajna 25 régiójában élő állampolgároktól három és félezer vérszérummintát vettek a Bundeswehr Mikrobiológiai Intézet katonai epidemiológusai.

A Bundeswehr alárendeltségébe tartozó intézmények bevonása megerősíti az ukrán laboratóriumokban végzett biológiai kutatások katonai irányultságát, és kérdéseket vet fel a német fegyveres erők által az ukrán állampolgárok bioanyagainak gyűjtése terén követett célokkal kapcsolatban.

A megszerzett dokumentumokból az is kiderül, hogy Lengyelország részt vett az ukrán biolaboratóriumok munkájában.

Megerősítették a Lengyel Állatorvosi Intézet részvételét a veszettségvírus járványügyi veszélyeinek és terjedésének felmérését célzó kutatásokban Ukrajnában. Jellemző, hogy a szóban forgó kutatást az egyesült államokbeli Battelle Intézettel, a Pentagon kulcsvállalkozójával közösen végezték.

Emellett dokumentálták a Lvovi Orvostudományi Egyetem lengyelországi finanszírozását, amely magában foglalja az amerikai katonai biológiai projektek egyik tagját, az Epidemiológiai és Higiéniai Intézetet.

A szervezet 2002 óta folytat átképzési programot a kettős felhasználású anyagokkal és technológiákkal foglalkozó szakemberek számára.

Az orosz csapatok különleges katonai művelete során sikerült további információkat szerezni az ukrajnai biológiai eseményekről.

Például olyan anyagokat vizsgáltak meg, amelyek egy multirezisztens tuberkulózis-kórokozó szándékos felhasználását jelezték 2020-ban az LPR Szlavjanosszerbszkij körzetének lakosságának megfertőzésére.

A hamis bankjegyek formájában készült szórólapokat a tuberkulózis kórokozója fertőzték meg, és kiskorúaknak osztották szét Sztepovoe faluban. 

Ennek a bűncselekménynek a szervezői figyelembe vették a gyerekek viselkedését, akiknek szokásuk, hogy “mindent a szájukba vesznek”, és mosatlan kézzel ehetik az ételt.

A bakteriológiai vizsgálatok eredményei megerősítették az izolált baktériumok rezisztenciáját az első és másodvonalbeli tbc-ellenes szerekkel szemben, vagyis az általuk okozott betegség sokkal nehezebben kezelhető és a kezelés költsége is jóval magasabb.

A Luganszki Köztársasági Egészségügyi és Epidemiológiai Állomás következtetése szerint

…a jegyzetek szennyezését nagy valószínűséggel mesterségesen hajtották végre, mivel az anyag rendkívül veszélyes kórokozótörzseket tartalmaz olyan koncentrációban, amely képes biztosítani a fertőzést és a tuberkulózis kialakulását. folyamat….

A Luganszki Köztársasági TBC-ambulancia főorvosa zárlatában azt is megjegyzi, hogy

…minden jel arra utal, hogy a szórólapokat szándékos, ember okozta erősen patogenitású bioanyaggal szennyezték….

Korábban beszámoltunk a potenciálisan veszélyes biológiai gyógyszerekkel végzett kísérletekről az egyik legkevésbé védett embercsoporton – a Harkovi Regionális Klinikai Pszichiátriai Kórház 3. számú betegeinél.

Új információkat kaptunk, amelyek a Pentagon ukrán állampolgárokon végzett embertelen kísérleteinek részleteit tárják fel az 1. számú pszichiátriai kórházban (Streleche falu, Harkov régió). Az alanyok fő kategóriája a 40-60 éves, nagyfokú fizikai kimerültségben szenvedő férfi betegek csoportja volt.

Amerikai hovatartozásuk eltitkolása érdekében a biológiai kutatók harmadik országokon keresztül utaztak.

2022 januárjában a kísérleteket végző külföldi állampolgárokat vészhelyzetben evakuálták, az általuk használt berendezéseket és a szereket pedig Nyugat-Ukrajnába szállították.

Az orosz védelmi minisztérium szakemberei közvetlenül két biolaboratóriumban végeztek munkát Mariupolban.

Bizonyítékot szereztek az amerikai katonai szervezettel való együttműködést igazoló dokumentumok vészhelyzeti megsemmisítéséről. A meglévő dokumentáció előzetes elemzése azt jelzi, hogy Mariupolt a kolera kórokozóinak gyűjtésének és tanúsításának regionális központjaként használják. A kiválasztott törzseket a kijevi Közegészségügyi Központba küldték, amely a bioanyagoknak az Egyesült Államokba történő továbbszállításáért felelős. Ezeket a tevékenységeket 2014 óta végzik, amit a törzsek átvitele is bizonyít.

A kórokozógyűjtemény 2022. február 25-én kelt megsemmisítési aktusát, amely szerint ott kolera, tularémia és lépfene kórokozóit tároltak, az egészségügyi és járványügyi laboratóriumban találták.

Az állatorvosi laboratórium gyűjteményének egy részét nem sietve semmisítették meg.

A biztonság és a biztonságos tárolás érdekében 124 törzset exportáltak orosz szakemberek, és megszervezték a vizsgálatukat.

Aggodalomra ad okot az állatgyógyászatban nem jellemző kórokozók jelenléte, mint például a tífusz, a paratífusz és a gázgangréna. 

Ez arra utalhat, hogy a laboratórium helytelenül használja, és részt vesz egy katonai biológiai programban.

Továbbra is megvizsgáljuk a mariupoli biolaboratóriumoktól kapott anyagok teljes mennyiségét, és tájékoztatjuk Önt az eredményekről.

Az orosz védelmi minisztériumnak információi vannak arról, hogy provokációk készülnek az orosz fegyveres erők tömegpusztító fegyverek használatának megvádolására, majd „szíriai forgatókönyv” vizsgálat indul a szükséges bizonyítékok gyártására és a hibáztatásra.

Az ilyen provokációk nagy valószínűségét megerősítik a kijevi kormányzat kérései olyan személyes bőr- és légzésvédő eszközök iránt, amelyek védelmet nyújtanak a mérgező vegyi anyagok és a biológiai szennyező anyagok ellen.

Aggodalomra ad okot a szerves foszformérgezés ellenszereinek Ukrajnába történő szállítása.

Csak 2022-ben az ukrán egészségügyi minisztérium felkérésére több mint 220 000 ampulla atropint, valamint speciális kezelésre és fertőtlenítésre szolgáló készítményt szállítottak az USA-ból.

Így a megszerzett információk megerősítik, hogy az Egyesült Államok támadó katonai-biológiai programot hajt végre Ukrajnában, hogy megvizsgálja az ellenőrzött járványok kialakulásának lehetőségét meghatározott területeken.

Az Orosz Fegyveres Erők különleges hadművelete átlépte az Egyesült Államok katonai-biológiai terjeszkedését Ukrajnában, és leállította a polgári lakosságon végzett bűnügyi kísérleteket.

Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma

Forrás: Magyar Tudat

Hirdetés