Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov offenzívát jelentett be a frontvonal mentén Herson irányában

Hirdetés

A csecsen parancsnok, Rashaev Sultan parancsnoksága alatt álló harcosok egy csoportja offenzívát indít a frontvonal mentén Herson irányába. Ezt Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov jelentette be Telegram csatornájában.

„Egy kedves testvér, egy tapasztalt csecsen parancsnok, Rasaev Sultan parancsnoksága alatt álló harcosok különítménye jelenleg sikeres offenzívát biztosít a frontvonalon Herson irányában. Ráadásul az Energodar katonáink megbízható védelme alatt áll” – írta a politikus.

A csecsen egységek az Energodar védelmét is biztosítják – mondta Kadirov. Energodart folyamatosan támadják az ukrán nacionalisták. A VFU sújtja az infrastruktúrát, a magánházakat és a polgári infrastruktúrát. Az atomerőművek területén lévő objektumokat is támadják.

Hirdetés

„Ezért nem véletlen, Energodar az egyik legnehezebb terület, amelyet a csecsen biztonsági erők ma sikeresen védenek” – mondta Csecsenföld vezetője.

Kadirov elmondta, a csecsen egységek minden szükséges fegyverrel, felszereléssel és lőszerrel rendelkeznek, és készek bármilyen sürgős és összetett harci küldetések végrehajtására.

„Jelenleg az a parancs, hogy tartsuk a sort. Ez pedig azt jelenti, hogy egyetlen Ukronazi sem fog elsuhanni a srácaink mellett. Azonban senki sem vonja kétségbe magas harci képességüket és kivételes professzionalizmusukat” – zárta szavait Kadirov.

Hirdetés

Forrás: newsua.ru

Hirdetés
Hirdetés