Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárHírek

Rezesová „belefáradt az életbe”, eszméletlenül vitték kórházba

Hirdetés

Eszméletlenül vitték kórházba a mentők Eva Rezesovát Kassán, aki 2012-ben két középkorú házaspár halálát okozta az M3-ason.


A Plus Jeden Den nevű szlovák lap információi szerint azért vitték kórházba a dúsgazdag család tagját, mert bevett néhány tablettát, és alkoholt ivott rá. Azt írták, hogy Rezesovát telefonon próbálta elérni az anyja, miután arra panaszkodott, hogy belefáradt az életbe, ám nem érte el, ezért pánikba esett.

A mentősök érkeztek ki először a házhoz, de mivel senki nem nyitott nekik az ajtót, ezért a tűzoltók segítségével sikerült csak bejutniuk. Rezesovát kórházba vitték, de a lap információi szerint néhány nappal később a saját kérésére kiengedték. A dúsgazdag család nem kommunikálta a lap értesüléseit.

Hirdetés

Lenka Ivanova, a kassai rendőrségi szóvivő az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy azért érkeztek a mentők december 14-én a kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudta felvenni az ott lakó személlyel a kapcsolatot. Miután nem volt szükség rendőri beavatkozásra vagy segítségére, ezért a rendőrség nem indított eljárást az ügyben.

Eva Rezesová 2012-ben ittasan az M3-ason nagy sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelyben két középkorú házaspár ült. A balesetben mind a négyen meghaltak. Rezesovát kilenc évre ítélték el, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen hat év után szabadlábra helyezték.

(Plus Jeden Den – 24 nyomán)

Hirdetés

Hirdetés