Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Publicisztika

A veszélyek korát éljük! Az USA-t kiszolgáló néhány globalista, hazaáruló politikus, a 3-ik világháborúba sodorják Európát?

Hirdetés

Mára már világossá vált minden jóérzésű ember számára, hogy sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem az európai emberek érdekeit képviselik és szolgálják semmilyen szinten, és nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Ezek a globalista politikusok, a globális pénzhatalmi elitet szolgálják, akiknek nincs szükségük 8 milliárd emberre, akiknek célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket.

Egyébként meg nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét, hanem éppen az Európai parlamentben ücsörgő politikusaink. Azok az országok akik ellenálnak, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják ellehetetleníteni. Erről szól az USA és az EU bűnszervezet programja.

Hirdetés

Hirdetés