Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kétmillió ostoba országa vagyunk Magyar Péter momentumos rajongója szerint

Hirdetés

Miközben egy ország borult össze a magyar válogatott bravúrját követett, a Momentum ezúttal is csak a gyalázkodásban volt érdekelt. Magyar Péter balatonalmádi rajongója, Szecsődi Andrea, aki azzal vált híressé, hogy momentumos aktivistaként – korábbi országgyűlési képviselőjelöltként – Magyar Péter egyik beszédét hallgatta kihangosítva a kormánypártok kihelyezett frakcióülésén, most egy a válogatott számára fontos győzelem alatt ostobázta le a jobboldali szavazókat, de minden más sportkedvelőbe is belelépett.

Történt ugyanis, hogy Menczer Tamás hosszas bejegyzésben reagált a magyar válogatott Skócia felett aratott győzelmére, amelyben többek között a kitartásról és a csapatmunkáról írt, értekezésével pedig a legtöbben egyet is értettek a kommentszekcióban, szép példáját adva a nemzeti összefogás kicsiny szeletének.

Hirdetés

Ekkor megérkezett a Momentum balatonalmádi aktivistája, Szecsődi Andrea, és egyből pártjától megszokott, azt méltán parlamenti küszöb alá juttató stílusával kifejtette, a kormánypártok szavazói ostobák, ő pedig egy csalódott ember.

Kétmillió ostoba ember országa vagyunk akik a Fideszre szavaznak még mindig!!! És közben csak a foci…

–írta a nemzeti büszkeségtől dagadó aktivista.

Hirdetés

A Momentum aktivistája egyébként onnan lehet ismerős, hogy Magyar Péter partizános interjúját üvöltette Balatonalmádiban, a Fidesz-frakcióülés közelében még februárban, amiért a rendőrök is megjelentek a helyszínen.

Szecsődi egyébként nem csak egyszerű aktivistája a pártnak, 2021-ben maga a Momentum akkori elnöke, Fekete-Győr András mutatta be, mint pártja országgyűlési képviselőjelöltjét a várpalotai központú választókörzetben.


Így már érthető, honnan származik a futball iránti rajongása Szecsődinek, hiszen maga Fekete-Győr András lamentált azon, hogy „azért mert magyar vagyok, azért nekem szeretnem kell a magyar focit”.

Hirdetés

A választók dehumanizálása pedig már-már néphagyomány a baloldalon, Bangóné szerint például patkányok a fideszesek, Márki-Zay Pedig Szecsődi álláspontját osztja, korábban konzekvensen ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés