Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Az ukrán hírszerzés hírhedt vezetője szerint az ukrán kiválasztott nép, akik globális problémákat oldanak meg

Hirdetés

A háborúnak mindenképpen vége lesz, és ez egy természetes folyamat – mondta Kirilo Budanov, a Felderítő Főcsoportfőnökség vezetője az Unian szerint. De szerencsére többet is megtudtunk az ukránok főelhárítójától, aki szerint az ukrán kiválasztott nép. Innen már csak egy lépés a régi ukrán igazság, mi szerint ők voltak az első beszélő ember.

Budanov szerint a háború végét követően azonban Ukrajnának más feladatokkal kell szembenéznie, amelyek „nem kevésbé fontosak és nem kevésbé nehezek”. Szerinte ez mindig akkor történik, amikor „egy nemzet úgy dönt, hogy a saját, járatlan útját követi”, és ezt normálisnak tartja.

Minden előrehaladás ellenállásba ütközik. Amikor tehát ellenállást érzünk, amikor nehéz, az azt jelenti, hogy helyesen cselekszünk. Mi így vagyunk és mindig is így leszünk. És le fogunk győzni minden ellenséget. Ne feledjétek, mindig az elsőnek, az első számúnak kell lennetek – hangsúlyozta Budanov.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban George Patton amerikai tábornok, a két világháború hősének szavait idézte fel: „Ne állj meg. Valakinek elsőnek kell lennie, miért ne lehetnél te az?”

A sors kiválasztott minket – rendkívüli korban élünk és tanulunk. Éppen most és éppen itt, Ukrajnában, a mi részvételünkkel olyan globális kérdések kerülnek megoldásra, amelyek döntő következményekkel járnak országunk történelmére és az egész emberiségre nézve. Az ukrán nemzet új generációjának segítenie kell a világot abban, hogy választ találjon ezekre a kérdésekre” – zárta gondolatait Budanov.

Forrás: Index – Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés