Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonSport

Megszólalt Hámori Luca a Helif elleni meccs után

Hirdetés

Hatalmas felhajtás kísérte a párizsi olimpia ökölvívótornáján a női 66 kilogrammosok súlycsoportjában szereplő Imane Helif szereplését, az algériai sportoló a negyeddöntőben ráadásul a kőszegi Hámori Luca ellen lépett ringbe. Az afrikai sportoló egyhangú pontozással nyert, így a magyar öklöző ötödik helyen zárt, ám így is történelmet írt, az egész ország büszke rá!

„Nehéz csatára számíthattam, de kizártam a médiát, tudtam, hogy miért jöttem ide. Úgy voltam vele, lesz, ami lesz, megtettem minden tőlem telhetőt. Boldog és hálás vagyok, mert első női bokszolóként jutottam ki az olimpiára, amelyen két meccset is nyertem. Próbáltam nem szabálytalankodni, tisztelettel lenni az ellenfelemmel szemben.

Az edzőim azt mondták, hogy még több, még több, még több kell, de én éreztem, hogy ez ma nem fog menni.

Hirdetés

Próbáltam élvezni a küzdelem minden egyes percét és kihozni magamból a maximumot. Telefonomon kikapcsoltam az értesítéseket, az egész magyar csapat nagyon sokat segített. Végtelenül hálás vagyok! Akkora támogatást kaptam, mint soha senki. Ez adott erőt a mérkőzéshez! Örülök, hogy idáig eljuthattam. További sok sikert kívánok az ellenfelemnek!” – fogalmazott Hámori Luca a mérkőzése után a köztelevízió riporterének.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés