Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Halálos fenyegetéseket kapott a párizsi olimpia megnyitóünnepségének „művészeti vezetője”

Hirdetés

A párizsi ügyészség vizsgálatot indított Thomas Jolly, a 2024-es olimpiai játékok megnyitóünnepségének művészeti vezetője ellen elkövetett online zaklatás miatt, miután halálos fenyegetéseket és sértéseket kapott az interneten – jelentette pénteken a BFMTV televíziós csatorna a hivatalra hivatkozva.

„A párizsi ügyészség nyomozást indított Thomas Jolly, a párizsi olimpiai játékok megnyitóünnepségének művészeti vezetője ellen elkövetett internetes zaklatás miatt”

– írta közleményében a tévécsatorna.

Hirdetés

Jolly, a francia Alföldi Robika

Jolly július 30-án tett feljelentést, miután halálos fenyegetéseket és sértéseket kapott a közösségi médiában – jelentette a BFMTV.

A művészeti igazgató szerint szexuális orientációja és izraeli gyökereinek téves feltételezése volt a zaklatás oka – számolt be a tévécsatorna.

Hirdetés

A játékok ünnepélyes megnyitójára július 26-án került sor. A botrányos jelenetekről ebben a cikkben írt a Vadhajtások.

Rengetegen felháborodásukat fejezték ki az Utolsó vacsora paródiája miatt, amelyben transzvesztiták és az LMBT közösség képviselői vettek részt. A NOB és a szervezőbizottság képviselői később azt üzenték, hogy sajnálják azokat, akiknek az érzéseit esetleg megsértették a megnyitó ünnepség egyes jelenetei.

Forrás: Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu
X/TwitterTelegram

Hirdetés

Hirdetés