Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Liberális logika: Hodász atya a jó meleg pap, Bese Gergő a rossz meleg pap

Hirdetés

A liberális logika kikezdhetetlen. Ja, nem.

Kezdjük rögtön ezzel a Homonnay Gergellyel, aki mielőtt beadta volna magának Olaszországban az aranylövést, a baloldal kedvenc b..ja volt. Ő arról volt híres, hogy meleg (direkt ezt a szót használjuk, mert amúgy más kifejezésre azonnal indul a tiltás) és hogy együtt fotózkodott Dobrev Klárával és amúgy Perintfalvi Rita kedvenc barátja volt.

Hirdetés
Imádta Homonnay a balliberális média. Aztán a csávó az emberiség javára beadott magának egy aranylövést és ahogy van megmurdelt. Már a pokolban van.

Aztán itt van szintén egy meleg fickó, Szájer József.  Ő róla is kiderült, ami. Ő volt a rossz meleg szereplő liberáliséknál. Amit ő művelt a liberálisok szemében maga a fertő és a gyalázat, Homonnay tettei pedig csodálatosak.

De ugyanez a helyzet Osváth Zsolttal is. Imádja a média, sőt ,most már televíziós műsora is lesz. Hozzá szalad interjúra Gyurcsány, Jakab Peti és a többi balos politikus.

No meg itt van a telex, 444, hvg nagy kedvence is , a Hodász atya. Igazi ballibsi, meleg pap. Imádták, imádják, most már politikai pályára készül. Ő egy csodálatos ember Perintfalvi és a többi libsi szerint. Ő maga a csoda! A baloldal szinte szentté avatná. Ő az:

Hirdetés

De ne álljunk meg itt! Vannak a rosszak a libsi logika szerint, akik szintén papok és melegek. Bese Gergő atyáról van szó, róla is kiderült, ami kiderült és mivel ő a jobboldal támogatója volt, a balosok szemében ő a rossz meleg pap.

Na, ilyen ez a liberális kettős mérce.

Hirdetés

Nácik gondolkodnak így.

Forrás: mindenszo.hu

Hirdetés

Hirdetés