Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Zelenszkij győzelmi terve olyan, mint Columbo felesége

Hirdetés

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt tervezi, hogy bemutatja győzelmi tervét a szövetséges országok vezetőinek, akik a ramsteini kontaktcsoport ülésére gyűlnek össze – írja az Ukrajinszka Pravda. Mint arról Volodimir Zelenszkij korábban beszámolt, Ukrajna készül az október 12-én Ramsteinben megrendezésre kerülő 25. találkozóra, amelyet első alkalommal tartanak meg vezetői szinten.

– Bemutatjuk a győzelmi tervet, a világos, konkrét lépéseket a háború igazságos befejezése felé. Partnereink elszántsága és Ukrajna megerősítése az, ami megállíthatja az orosz agressziót – hangsúlyozta Zelenszkij, majd köszönetet mondott „mindenkinek, aki segít megvédeni hazánkat, Európát és az egész világot”.

Október 12-én, szombaton a Ramsteinben lévő amerikai légitámaszponton tartják az Ukrajnával foglalkozó kapcsolattartó csoport ülését. A találkozót Joe Biden amerikai elnök vezeti majd.

Hirdetés

Zelenszkij győzelmi terve olyan lesz lassacskán, mint Columbo felesége. Az asszonyt sem látta senki, de a híres nyomozó mégis mindenkit vele traktált. (A dolog érdekessége az, hogy a Columbo hadnagyot alakító színész, Peter Falk felesége, Shera Danese többször is szerepelt a sorozatban.) A különbség annyi, hogy a film eseménytörténete szerint Colombo hadnagynak tényleg volt felesége, míg Ukrajnának nincsen győzelmi terve, maximum egy fércmunka, amit a színészelnökék annak hazudnak. Zelenszkij elnökéknek azért nem lehet győzelmi terve, mert Ukrajna nem győzhet.

Hogy miért? Hát azért, mert úgy véljük, Oroszország különleges katonai művelete vagy halad a medrében, vagy Moszkva egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúl. Legutóbb írtunk arról, hogy már a brutális fegyverüket, a FAB-9000-es bombájukat is bevetették. Egyet nem fognak megtenni, mégpedig hátrálni, na, pláne nem kivonulni az el- (vagy vissza-)foglalt területekről. S ez a kulcs! Ukrajna ezt vagy felfogja, vagy még többet fog szenvedni!

De csak az elmélkedés kedvéért, tegyük fel, hogy az oroszok mégis visszavonulnak, és az ukránok (mondjuk a Krím kivételével) mindent visszakapnak. Ekkor vajon nyernének? Nyertes lenne egy ország, amelyet a háborúban szétbombáztak, és ahol emberek százezrei haltak és sérültek meg, és ahonnan milliók menekültek el, s ahol alig születnek gyerekek? Vajon győztes egy olyan állam, amely az egyik (orosz) függőségből a másikba (globalisták) kerül?

Hirdetés

Az ukránoknak ne legyenek illúzióik, a Nyugat kőkeményen benyújtaná a számlát! (Hozzáteszem, a globalisták vereség esetén is megkérik majd a segítség árát az ukránoktól!) Vagyis szó nem lehet győzelmi tervről, csak maximum egy olyan elképzelésről, amely meghosszabbítja háborút és ezzel Ukrajna szenvedését!

Forrás: Bekezdések.hu

 

Hirdetés
Hirdetés