Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Ismét új videó került elő George Floyd letartóztatásáról

Hirdetés

Az aug 13.-án közzétett videó ismét új perspektívába helyezi George Floyd letartóztatását és halálát.

Már egy héttel ezelőtt is felkerült a netre az egyik rendőr testkamerájának felvétele, amin akkor kiderült, hogy a nagyközönségnek előadott sztori nem teljesen fedi a valóságot. Az akkori felvételeken jól látszik, hogy George Floyd az első perctől fogva zavartan viselkedik, ellenállást tanúsít. Egy ponton kimászik a rendőrautóból és birkózni kezd a rendőrökkel. Eközben alaptalanul , de hangosan könyörög a rendőröknek, hogy ne lőjék le és, hogy nem kap levegőt.

A szürreális jelenetben többször is úgy tűnik mintha Floyd csak szerepet játszana az addigra összegyűlt, bámészkodó tömegnek. Különösen érdekes amikor kijelenti “Valószínűleg így fogok meghalni!”. (Ezt a korábbi videót itt tekintheti meg)

Hirdetés

Most csütörtökön azonban új felvétel került nyilvánosságra, ami az egyik minneapolisi rendőr, Tou Thao szemszögéből mutatja be a jelenetet. A rendőr az összegyűlt bámészkodókat próbálja távol tartani három kollégájától, akik Floydot igyekeznek visszafogni. A zombik módjára kamerázó fiatalok közül többen az igazság bajnokát játszva követelőznek a rendőrökkel. Az egyik lány például azt kéri, hogy mérjék meg Floyd pulzusát.

A leglényegesebb azonban az a rész, amikor a rendőrautó másik ajtaját kinyitva látszik ahogy három rendőr igyekszik az autóba tuszkolni a minden erejével ellenálló Floyd-ot. Itt jól látható, hogy a később gyilkossággal megvádolt Derek Chauvin még az autóba tuszkolás közben is ügyel arra, hogy ne szorítsa meg Floyd nyakát. Karjaival sokkal inkább átkarolja, mint folytja az ekkor már malac módjára visító bűnözőt. Mivel így sem tudták a rendőrautóba terelnie, végül feladták a próbálkozást és az erősítés megérkezéséig az elhíresült térdelő pózzal tartották helyben. Állítólag Floyd ezután, de már más helyszínen halt meg. Ha így történt és valóban ennek hatására halt meg (ami erősen megkérdőjelezhető), akkor is elkerülte volna, ha nem áll ellen a rendőröknek.

Hirdetés

A videóból kiderül, hogy az azóta szentté magasztalt drogos bűnöző minden erejével igyekezett ellenállni és alaptalan kijelentéseket ordítozva, mintha szándékosan műsort adna elő a történéseket kamerázó bámészkodóknak.

Sajnos a valóságot bemutató videók “valamiért” csak most kerülnek elő, pedig ha nyilvános lett volna, valószínűleg nem alakul ki az Amerika, sőt világszerte elindult brutális tüntetéshullám. A felháborodott tömeg így viszont egyszerű rasszista rendőri brutalitást láthatott benne, ami táptalajt adott a jogvédőnek hazudott szélsőbaloldali, főleg a fehérgyűlölő, afrofasiszta vonulattal is bíró Black Lives Matters mozgalmak megerősödésének.

Elképesztő, hogy a globalista elit hálózata mire képes. A kezükben lévő “civil” szervezetekkel és a médiával szempillantás alatt világméretű felfordulást idéztek elő, az ellentétes bizonyítékokat pedig visszatartották. De miért van erre szükségük? Egyesek szerint a világ népei társadalmi ébredésen kezdenek átesni, a szuverenista mozgalmak erősödnek, az ő hatalmuk pedig kezd megrogyni. Ráadásul egyre több milliárdos, politikus és celeb keveredik pedofilbotrányba, így az együgyű tömegek figyelemelterelése létfontosságú számukra. Elképzelhető, hogy a Floyd ügy is ezért robbant ki.

Hirdetés

[630 vélemény]
Forrás: Daily Mail, Sputnik

Hirdetés