Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárItton

Lesújtó hír: Bálint gazda koronavírusos volt

Hirdetés

101. születésnapja előtt hunyt el Bálint Görgy kertészmérnök, Pulitzer-díjas újságíró, az Ablak című tévéműsor szakértője. Tüdőgyulladás győzte le az idős férfi szervezetét. Halálhíre után jött a gyanú: Bálint gazdát koronavírus támadta meg.

Bálint György özvegyének egyik hozzátartozója alátámasztotta a koronavírus-fertőzésről szóló hírt.

– Sajnos igaz, kár lenne tagadni. Gyurka koronavírus-fertőzött volt – nyilatkozta a Blikknek a hozzátartozó.

Hirdetés

– Szegény gyászoló felesége karanténban van, a gyerekei sem lehetnek mellette a nehéz pillanatokban. Összetört, nem képes semmit mondani. Egyelőre egészséges, rajta is elvégezték a tesztet, ami negatív lett. Egy hete vasárnap halt meg Gyuri bácsi, a feleségével pedig csak másnap közölték: az elhunyt a kistarcsai kórházban elvégzett utolsó koronavírus-teszteredménye pozitív lett, ő pedig karanténköteles emiatt.

A család értetlenül áll a helyzet előtt, Gyuri bácsi ugyanis a vírusveszély kezdetétől önkéntes karanténban élt mindaddig, amíg kórházba nem került.

– Az utcára sem engednek a szeretteim, az unokámtól és a dédunokáimtól is el vagyok tiltva. Telefonon beszélünk csak, így adjuk le a bevásárlólistát is. A fiúk mindent beszereznek, ami kell, aztán a kerítésre akasztják a szatyrokat. Nehezen bírom a bezártságot, de azt hiszem, szükséges a korom miatt – mesélte a lapjan márciusban Bálint gazda.

Hirdetés

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés