Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírekVilág

Tel-Avivban menet közben sz3x3ltek az ENSZ egyik járművében

Hirdetés

Sz3x3ltek az ENSZ egyik hivatalos járművében Tel-Avivban. Az autó hátsó ülésén egy piros szoknyás hölgy és férfi partnere menet közben szeretkezett, s a jelenetet a mellettük elhaladó járműből lefilmezték. Az ENSZ máris vizsgálatot rendelt el az ügyben, s elsősorban azt szeretnék megtudni, hogy az aktusra közös beleegyezéssel vagy fizetség ellenében került sor. Az ENSZ-főtitkár szóvivője útján „megrázónak” nevezte a történteket – írja az izraeli Jediot Áháronot.


Sz3x a hátsó ülésen Tel-Avivban (fotó: Twitter)

A p0rn0filmbe illőjelenetre került sor a tel-avivi Járkon utcában, amely az izraeli nagyváros „Rákóczi terének” számít, miután ott számos utcára nyíló bordélyház fogadja a vendégeit. Az ENSZ-központból máris jelezték, hogy a szeretkező pár valószínűleg az Izrael által megszállt területeken szolgálatot teljesítő békefenntartók lehettek, vagy legalábbis a férfi az. (A nő pedig a hírhedt Járkon utcában „szolgálatot teljesítő” egyik izraeli prostituált lehetett – H. J.) Az első ülésen egy további személy látható az „anyósülésen”, de a gépkocsivezető a videófelvételen nem látszik.

Hirdetés

Az aktus 18 másodpercét megörökítő videót kitették a nagy videómegosztókra, aminek következtében a világszervezet azonnali nyomozást rendelt a tettesek kilétének kiderítésére. António Guterres ENSZ-főtitkár szóvivője a BBC-nek azt mondta: az ENSZ azt szeretné kideríteni, hogy a szexuális kapcsolatra közös megegyezéssel vagy fizetség ellenében került sor. A főtitkár szóvivője útján azt is kijelentette, hogy a videón látott jelenet számára „megrázó” volt, mert a cselekedet mindazon értékekkel ellentétben áll, amiért az ENSZ küzd.

H. J. – Kuruc.info

Hirdetés
Hirdetés