Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Bemutatjuk a 68 éves nagymamát, aki p**d0filokat kasztrál

Hirdetés

Egy Kazahsztánban élő 68 éves nagymama mélyen egyetért azzal, hogy a p**d0fil bűnözőket kémiai úton kasztrálni kell, de nem csak, hogy egyetért, ő tesz is érte, adja hírül az asszony történetét a Daily Star. 

A 70. életéve felé közeledő Zoya Manaenkónak nem szokványos a munkája, a Kelet-Kazahsztánban található Öszkemen egyik börtönében dolgozik nővérként. Pontosabban az a feladata, hogy a börtönbe bekerülő p**d0fil0kat kasztrálja.

A munkáját társadalmilag hasznosnak ítéli, nem érez semmifajta lelkiismeret-furdalást.

Hirdetés

– Úgy gondolom, hogy ez a helyes megoldás. Ezeket az embereket meg kell állítani valahogy. Borzasztó bűnt követnek el a gyerekek ellen. És ez így van rendjén, hogy a törvény megengedi nekünk ezt

– foglalta össze az asszony.

Érdemes tudni, Kazahsztánban az elmúlt időszakban szigorították a p**d0fil0kkal kapcsolatos büntetéseket. Mostantól akikről bebizonyosodik, hogy gyerekek ellen követtek el szexuális bűntényt, azokat kémiai kasztrációnak vetik alá. További feltétel, hogy azokon végzik el a műveletet, akiknél a pszichiátriai diagnózis is igazolja az elkövető mentális betegségét.

Hirdetés

A kasztráció során injekciót kapnak a hátsó felükbe, ettől aztán megcsappan a sz**xuális étvágyuk. A kezelést 12 naponta ismétlik annak érdekében, hogy hosszantartó hatást érjenek el. A kazah nagymama szerint a nyugati országok is példát vehetnének a modellről, hisz annak elrettentő erejében, mint mondja,

nemcsak börtönbe kerülnek, de még a férfiasságuktól is megfosztjuk őket.

Hirdetés

Kaleta Gábor enyhe ítélete újra felszínre hozta a társadalomban meglévő indulatokat Magyarországon is, többen példásabb büntetést követelnek a p**d0fil bűncselekmények elkövetőivel szemben. A Mi Hazánk például több alkalommal is megszólalt a közelmúltban, a kémiai kasztráció bevezetését szorgalmazták.

A radikális párt követeli egy a p**d0fil0k személyes adatait tartalmazó, fényképes, nyilvánosan elérhető adatbázis létrehozását is, mert “a szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben.”

Forrás: Elemi.hu – (fotók: Daily Mail)

Hirdetés

Hirdetés