Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Homonnay Gergely szerint Müller Cecília egy hitvány propagandista, a magyarok pedig rabok saját országukban

Hirdetés

A DK-s HOMOnnay újabb fröcsögéssel hívta fel magára a figyelmet. Szerinte az olaszok sokkal jobban kezelték a járványügyi helyzetet, a kormány meg mindent ellop a magyaroktól, azoktól, akik csak rabok a saját hazájukban:

 

Hirdetés

Második hullám

Márciusban jöttem ide, pár héttel később tetőzött a járvány. A tévében a lombardiai templomokban egymás mellett felravatalozott koporsókat mutatták, a katonai szállítókat, ahogy viszik ezeket. Észak-Olaszországban aratott a halál.

De ez az ország egy percre sem zárta le a határait. A nemzeti légitársaság, az Alitalia egy pillanatra sem függesztette fel a működését. (Ja, bocs magyar nemzeti légitársaság már nincs, az is a Fidesz idején ment a levesbe. Meg lehetett volna menteni, de a Fideszt nem érdekelte, hogy ezrek kerülnek egyik napról a másikra az utcára.)

Hirdetés

Itt a kormány nem azért van, hogy ellopjon mindent az emberektől.

Itt a tisztifőorvos nem hazudik, mert nem hitvány propagandista, hanem tisztifőorvos.

Itt felnőttként és partnertként tekintenek a cittadinikre (állampolgárra), akik ezért hordják a maszkot, betartják a szabályokat. Nektek fogalmatok nincs arról, mi az a karantén, amikor hetente kétszer mehetsz el a legközelebbi boltba, ami előtt egy órán át állsz legalább 5 méterre egy másik embertől mielőtt beengednek, és amikor éjjel lemész az utcára, hogy az automatából cigit vegyél, máris ott terem melletted a rendőr, hogy te mit keresel az utcán. Mert nem volt szabadban futkározás meg műkörmöshöz járás. Karantén volt, és mindenki megértette, elfogadta, hogy karantén van.

Hirdetés

Nem vagyok járványügyi szakember, de amikor járványügyi szakemberek azt mondják, hogy nagyobb eséllyel fertőződsz meg kórházban a koronavírustól mint külföldön, akkor tényleg nem értem, miért kell lezárni a határokat.

Ausztria, Csehország, Szlovákia már közölte, hogy ők csak a legvégső esetben alkalmazzák a határzárat. Rabok lettetek a saját országotokban. És ti semmit nem csináltok.” – írja Homonnay.

Forrás: VH

Hirdetés

Hirdetés