Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé, fizetés helyett fenyegetést kaptak Bírótól

Hirdetés

A Hír TV-nek nevüket és arcukat is vállaló alkalmazottak egybehangzó állítása szerint, amikor elmaradt bérüket követelték tőle, Bíró megfenyegette őket. A jobbikos jelölt mindent tagad, állítása szerint ő nem tartotta vissza senki fizetését.

Mint arról korábban a Hír TV beszámolt, az Informátor című műsorának szeptember 4-i adásában kitakart arcú, eltorzított hangú emberek a judapestező Bíró László által korábban üzemeltetett varroda volt munkavállalóiként mutatkoztak be. Elbeszélésünk szerint Bíró többüknek is tartozik, hiszen korábbi munkájukért nem kapták meg a bérüket. Egyikük azt állította, hogy amikor a kifizetés elmaradását szóvá tették Bírónál, a baloldal jelöltje csak annyit mondott, hogy hozza a puskáját és menekülhetnek.

A fentebb említett egykori varrónők vallomását az alábbi videóban (14 perc, 49 másodperctől kezdődően) tekinthetik meg:

Hirdetés

A Hír TV riportjára még maga Bíró László is reagált. Akkor azt nyilatkozta: „Nekem tiszta a lelkiismeretem: soha senkit nem fenyegettem fegyverrel, soha senkinek nem tartottam vissza a bérét”.

Újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé

Az elmúlt napokban azonban „újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé” – írja a Hír TV. A portál tájékoztatása szerint „nyilvánosság elé álltak azok a varrónők, akik azt állítják, hogy a judapestező Bíró László fizetés helyett megfenyegette őket”írják. A csatornának nevüket és arcukat is vállaló alkalmazottak egybehangzó állítása szerint, amikor elmaradt bérüket követelték tőle, Bíró azzal fenyegette őket, hogy „bemegy és a fejükhöz tart valamit”.

Hirdetés

Bíró ezzel szemben azt állítja, hogy tiszta a lelkiismerete, ő ugyanis soha senkit nem fenyegetett fegyverrel, soha senkinek nem tartotta vissza a bérét.

(Forrás: Hír TV / Mandiner)

Hirdetés
Hirdetés