Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Előkerült a fogtündér, és ismét beletörölte a lábát Magyarországba

Hirdetés

Nem elég az aggodalom, növekszik egy diktatúra az Európai Unióban. Ezt az ügyet az Európai Parlamentnek teljes körűen ki kell vizsgálnia – írta a liberális politikus Twitteren, Cseh Katalin kommentet írt hozzá.

Twitter-bejegyzésben bírálta a hazánkat Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális képviselője, az NSO nevű izraeli cég kémszoftvere, a Pegasus körüli botrány kapcsán Cseh Katalin bejegyzését továbbítva.

„Minden megmaradt Orbán-apologétának és segítőinek az Európai Unióban: ezt támogatjátok. A saját állampolgárai ellen kémkedő rezsimet és egy totalitárius bűnözőt” – írta ki Cseh Katlain a The Gurdiannak Panyi Szabolcs, Direkt 36-on megjelent cikkét ismertető írását megosztva. 

Hirdetés

„Nem elég az aggodalom… növekszik egy diktatúra az Európai Unióban. Ezt az ügyet az Európai Parlamentnek teljes körűen ki kell vizsgálnia” – írta válaszul a liberális politikus.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke egy prágai sajtótájékoztatón a Pegasus-botrányól szóló újságírói kérdésre elmondta, hogy még csak annyit tudnak, amit a sajtóban olvastak. „A híreket ellenőrizni kell. De ha valóban ez történt, az teljességgel elfogadhatatlan, az Európai Unió valamennyi szabályának ellentmond” – mondta.

Hirdetés

Forrás: Mandiner.hu

Hirdetés