Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonPublicisztika

Folytatódik a Gyurcsány-show

Hirdetés

Tegnap este megkezdődött a baloldali előválasztás első vitája, amely finoman szólva is nem volt éppen egy felülüdülő látvány, bár erre mondjuk számítani is lehetett.

Aki látta a az esti „vitaműsort” az tudja, hogy ott minden volt csak vita nem, illetve hogy unalmasabbra már nem is sikerülhetett volna. No de sebaj, hiszen ahogy az várható volt, a vitaműsorból csak a szokásos Gyurcsány-show lett, melynek most Karácsony Gergely lett a főszereplője. Ez esti vitáról Zsigmond Barna Pál is írt néhány sort a Facebook-oldalán.

Büntetés volt másfél órán keresztül szembesülni azzal, hogy ezeket az embereket mennyire nem érdekli a magyar emberek sorsa, csak a hatalom érdekli őket, a hatalomért és a pénzért mindenre képesek, még arra is, hogy ezt a művi vitát végigjátszák. Gyurcsány Ferenc a végén elégedetten csettintett. A statiszták a rendezői utasítások alapján végignyomták a műsort és az előre megírt forgatókönyv szerint Karácsony Gergely lett a baloldali szappanopera a főszereplője. A Gyurcsány-showban nem bíztak semmit a véletlenre, mielőbb le kell zárni az előválasztásnak nevezett színjátékot.A baloldalon évszázados hagyománya van az előre megírt hamis választási forgatókönyveknek, csalásoknak és manipulációknak

Hirdetés

– írta a fideszes országgyűlési képviselő, aki azt is hozzátette, hogy most Gyurcsány Ferenc írja a szereposztást, Karácsony játssza a főszerepet és Soros György finanszírozza a produkciót.

Magyarán: soha többé baloldal!

Forrás: CSEM bolg

Hirdetés
Hirdetés