Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Rejtélyes eltűnés Maglódon: Gyümölcsösben keresték a maglódi autószerelő holttestét

Hirdetés

A napokban múlt kilenc hónapja, hogy a luxuskocsik szerelésével foglalkozó Pintér Gyulának nyoma veszett. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, egy embert letartóztattak, ám holttest a mai napig nem került elő.

– Már a nyomozás elején rengeteg rendőr lepte el a gyanúsított tanyájának környékét, ahol csatárláncban, keresőkutyákkal és munkagépekkel vizsgálták át a terepet. Egy idő után levonultak, de a közelmúltban többször is visszatértek folytatni a munkát – magyarázta forrásunk.

Az ötvenéves férfi testvére valósággal beleőrül a bizonytalanságba, Gyula eltűnése óta árnyéka önmagának. Alig tud aludni, a gondolatai szörnyű forgatókönyvek körül forognak.

Hirdetés

– Semmiről nem informálnak, falakba ütközünk. De, ha ez a szenvedés kell az eredményes nyomozáshoz, természetesen vállalom. A rendőrök csak annyit mondanak, hogy ha majd lesz miről, tájékoztatnak. Nem akarom zaklatni őket, csak rájuk számíthatunk – mondta csalódottan Pintér Ildikó.

A családtag korábban több magánnyomozóval is beszélt, de végül egyiküket sem bízta meg munkával.

– Az egyikük, egy tapasztalt szakember elmondta, hogy egy régebbi ügyében négy év után találtak meg egy fogva tartott férfit. Ezek az apró információk tartják bennem a reményt. Remélem, a testvéremet is „csak” fogva tartják. A végsőkig reménykedem, nem akarok belegondolni a halálába – mesélte a testvér. Hozzátette: retteg attól, hogy a gyanúsítottat nem tudják szóra bírni és nevetve jön majd ki a börtönből. A rémálma, hogy a férfi megússza.

Hirdetés

Ismeretes, Pintér Gyula a Hummerjével ment el otthonról, amiben a kutyája is ott volt. A vizsla Szlovákiában kóborolva került elő, a kocsival pedig valaki visszaállt a vállalkozó udvarába.

Forrás: Borsonline.hu

Hirdetés
Hirdetés