Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Lassan mindenkit megöl a koronavírus a hétéves kisfiú körül

Hirdetés

Rettegve várja a kórházi híreket egy walesi fiú, ugyanis édesapja a koronavírussal küzd. Eddig a 7 éves Evan Cadby rövid idő leforgása alatt elveszítette édesanyját és nagyanyját is a betegség miatt.

Sorra végez egy walesi család tagjaival a koronavírus. A Cadby-família feje, Chris jelenleg is egy cardiffi kórházban küzd azért, hogy elkerülje a halált. Őt ugyanúgy megtámadta a ragály, mint a feleségét, illetve annak édesanyját.

Április 15-én hunyt el otthonában a 49 esztendős Julianne Cadby, aki megbecsült, elismert üzleti menedzserként dolgozott, amíg a vírus ledöntötte lábáról, és csak négy nappal élte túl édesanyját, a 84 évesen, szintén a vírus következtében meghalt Joant.

Hirdetés

És mivel Chris Cadby is megfertőződött, ha elveszíti az életéért folytatott harcot, egyedül maradhat a hét esztendős kisfiú, Evan Cadby. Nathalie Lloyd-Hughes az élők sorából távozott Julianne Cadby barátnője volt, és amikor értesült a sorscsapásokról, rögtön akciót indított a JustGiving jótékony célú online-szervezettel karöltve a kis Evan megélhetése érdekében.

– Az összegyűlt adományokból segíthetjük Evan Cadby-t – nyilatkozta Nathalie.

Eddig 9 000 font (3,7 millió Ft) gyűlt össze erre a célra. Persze az lenne az ideális, ha Evan papája, Chris Cadby életben maradna, és egészségben távozna a kórházból.

Hirdetés

Forrás: (via) – Borsonline.hu

Hirdetés