Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Orvosi maszkban raboltak ki fegyveresek egy budai trafikot

Hirdetés

Maszkban, orvosi kesztyűben, fegyverrel raboltak ki szerda este egy budai dohányboltot, az eladót meg is kötözték – tudta meg a Ripost. A trafik ma is kinyitott, de nem merték egyedül hagyni az eladót…

Még ma is a könnyeivel küzdött az eladó, akihez szerda este két fegyveres férfi lépett be a trafikba a Budaörsi úton, követelve a bevételt.

Szerda estefelé 6 és 7 óra között – amikor még a mi üzletünk is nyitva volt – két férfi fegyverrel bement a dohányboltba. Éppen egyedül dolgozott az egyik kasszásnő, aki halálra rémült…” – meséli a Ripostnak a szomszédos üzletház területi vezetője.

Hirdetés

A rablóknál nemcsak fegyver volt, hanem gyorskötöző is, megkötözték szegény asszonyt – tette hozzá.

A tettesek orvosi maszkot viseltek, kapucniban és gumikesztyűben voltak.

Sokat beszélgettem a kasszásokkal – folytatta.

Hirdetés

„Egy nappal később is kinyitottak, és az érintett nő is bent volt az üzletben, de már nem merték magára hagyni. Én az eset után, mivel félnek a kasszáslányaim az üzletben, megkértem mindenkit, hogy ne hagyják túl sokáig magukra egymást. Reméljük, minél hamarabb elkapják ezeket a bűnözőket…”

A Ripost természetesen meglátogatta az érintett trafikot is, ami nyitva volt, de a munkatársak, akik biztonsági okból hárman voltak, érthető módon nem akartak nyilatkozni.

Forrás: Ripost.hu

Hirdetés
Hirdetés