Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Hangzatos javaslat! Szibériába küldené a nők és a gyerekek gyilkosait a Mi Hazánk

Hirdetés

A gendersoviniszta Isztambuli Egyezmény ratifikálása helyett Szibériába küldené a nők és a gyerekek gyilkosait a Mi Hazánk Mozgalom – mondta Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy mind a Fidesz, mind a Gyurcsány Ferenc vezette balliberális tömb részéről tudatos félretájékoztatás folyik az ügyben. A családon belüli erőszak legelterjedtebb és legbrutálisabb formájáról, ahol az áldozat a legártatlanabb és legvédtelenebb, az abortuszról, pedig mélyen hallgatnak.

– A kormánynak nem semmitmondó és önfényező politikai nyilatkozatokat kellene elfogadnia, hanem a Btk-t kellene szigorítania, valamint az Isztambuli Egyezmény helyett egy másik nemzetközi szerződéssel kellene megteremtenie a szibériai bérrabtartás lehetőségét – hangsúlyozta a párt elnökhelyettese. Megítélése szerint
felháborító, hogy hazánk többet költ egy fogvatartottra, mint egy fekvőbetegre, és a magyarországi börtönviszonyok nem bírnak elrettentő hatással.
– A nők és a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények különösen aljasnak minősülnek, ezért indokolt a további szigorítás – tette hozzá.
Dúró Dóra szerint a koronavírus okozta veszélyhelyzet idején is tudatosítani kell honfitársainkban és a kormányban azt, amiről  Veres András győri megyés püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke is beszélt a Magyar Nemzetnek, amikor azt mondta: „Szomorúan konstatáltam, hogy amikor a válsághelyzetben kiadtak egy utasítást, miszerint csak a legszükségesebb műtéteket szabad elvégezni, akkor ezek között az abortuszokat is engedélyezték.”
– Tehát a farizeus kormány valójában a legszükségesebb beavatkozások között tartja számon a terhességmegszakításokat, miközben az élet fontosságáról beszél
– mondta a képviselő, aki hangsúlyozta, miközben Müller Cecília tájékoztatása szerint 351-re nőtt a koronavírus halálos áldozatainak száma Magyarországon, naponta átlagosan majdnem 100 abortuszt végeznek hazánkban, tehát
egy hét alatt sokkal több magzati korú gyermek veszti életét, mint ahányan eddig összesen a koronavírus miatt elhunytak.
– A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a genderideológia elutasítása mellett valódi büntetést szabna ki a nők és a gyermekek támadóira, és például a szívhangtörvény bevezetésével visszaszorítaná az abortuszok számát – szögezte le Dúró Dóra.
Forrás: Elemi.hu

Hirdetés

Hirdetés