Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Nem győzik törölni a kommenteket Donáth Facebook-oldalán

Hirdetés

Donáth a Garázsviták-sorozat részeként szeptember végén vitázott Varga Judit igazságügyi miniszterrel. A momentumos EP-képviselő akkor egyértelműen tagadta, hogy szoros kapcsolatban állna a Magyarországot élesen bíráló Vera Jourovával. „Nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról, hogy képzeld Vera, már megint mi történt Magyarországon” – jelentette ki határozottan Donáth a vita során. A Hír TV birtokába jutott felvétel szerint azonban mégiscsak elég sokat szoktak „csacsogni” egymással. Egészen pontosan háromnaponta. Nagyító nélkül is világosan látszik, hogy ez bizony méretes lebukás.

A Momentum üdvöskéjét viszont nem abból a kommunista családfából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a saját hazugságának felszínre kerülését. Ne adj’ Isten, talán még bocsánatot kérjen. Nem, dehogy is. Donáth azonnal ellentámadásba lendült, és a szégyenteljes lebukását olyan fontos, igazán a témába vágó érvekkel igyekezett semlegesíteni, mint a „lejárató propagandaanyag”, a „helikopter”, és a „luxusjacht”. A Momentum haladó logikája szerint mostantól tehát bárkit tetten érnek, legyen az puskázáson kapott diák, rúd szalámit elcsenő bolti tolvaj, elég csak annyit mondani, hogy „lejárató propagandaanyag”, meg különben is „helikopter”, és az igazság máris az ő oldalára fordul.

Hirdetés

A Donáth Anna Facebook-posztja alatt megjelenő kommentelők jelentős része azonban mégsem így gondolta. Már persze csak azok, akiknek a hozzászólását nem törölték azonnal. Több olyan kommentre is bukkantunk ugyanis, amelyik arra hívja fel a figyelmet, hogy folyamatosan törlik a Donáthra nézve negatív véleményeket:

A szabad, fiatalos és liberális Donáth ráparancsolt valamelyik irodai rabszolgájára, hogy a péntek estét azzal töltse, hogy törölje a kritikus kommenteket.

De milyen szélseben törlik a hozzászólásokat!

Hirdetés

Amióta a poszt kikerült, figyelem a mérkőzés állását. Rengeteg kritikus kommentet töröltek, a zöme egyáltalán nem volt fröcsögő.

És hogy ezek a hozzászólások mégis miként maradhattak meg Donáth oldalán? Erre szintén az egyik kommentelő adta meg a választ:

Akkora tömegben ömlenek [a negatív kritikák – a szerk.], hogy nem győzi az admin…

Hirdetés

Összefoglalva tehát: Donáthot hazugságon kapják, a bocsánatkérés helyett ellentámadásba lendül, majd amikor a kommentelők nem találják eléggé meggyőzőnek az érvelést, miszerint „nem számít, hogy hazudtam, hogy a hazám ellen dolgoztam, mert »helikopter«”, akkor kezdetét veszi a negatív hozzászólások törlése. A szólásszabadság és a demokrácia nagyobb dicsőségére, természetesen. Úgy látszik, Donáth Annának cenzor volt a jele az óvodában.

Forrás: Drot.info

Hirdetés

Hirdetés