Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Márki-Zay március 15-i elégtelenje

Hirdetés

Mai találós kérdésünk. Mi az ami Kunhalmi Ágnesnek megy, Márki-Zay Péter viszont csúfosan megbukott belőle a mai napon?

Ez bizony a matematika. Is. A vásárhelyi polgármester ugyanis március 15-én többször is alulmúlta önmagát, ami viszont páratlan teljesítmény.

Hirdetés

Félórás, előre megszerkesztett – tehát halmozottan nagyot bakizott a reménybeli miniszterelnök-jelölt, és nem az élő adás okozta izgalom volt a ludas -, de cseppet sem az ünnepre koncentráló, annál inkább habzó szájú Fidesz gyalázást láthattunk és hagymázas víziókat kergetó Márki-Zay Pétert.

És akkor most a baklövés. Még Kunhalmi Ágnes – aki nem a legfényesebb izzó a csillárban – is ki tudta számolni, hogy 173 éve történt az 1848-as forradalom. Ezzel szemben Hódmezővásárhely fura ura szerint 163 év telt el az 1848-49-es forradalom és szabadságharc óta. Ráadásul ezt a matematikai anomáliát a beszéde végén megismételte, tehát nem egyszeri esetről van szó. Most vagy azt nem tudja, hogy most milyen évet írunk, vagy történelemből nem végzett summa cum laude eredménnyel. De az se kizárt, hogy nála a szorzótábla a matematika csúcsa.

Másik komoly elszólása már valóban a gyűlölet ködében fogant, hiszen az előző vásárhelyi városvezetést szerette volna rossz színben feltűntetni, ugyanis mint mondta, rossz minőségű közvilágítást, utakat, tereket, óvodákat és iskolai rendelőket építettek a városban. Utóbbi funkciója még nem ismert.

Hirdetés

Ennyi és nem több. Ezt volt képes kierőltetni magából MZP. De persze nem maradt el az unalomig ismételt korrupció, lopás, Putyin, pártállami sajtó és bíróságok, az önkormányzatok sanyargatása stb., kötelezően felmondandó Gyurcsány-előírás. Ja, és volt sok-sok: „Rabok legyünk vagy szabadok?”

De a Nemzeti dalból is csak ennyit ismer a polgármester úr. Ez pedig csak egy elégtelenre elég.

Forrás: JP blog

Hirdetés
Hirdetés