A 17 éves Kyle Rittenhouse  azért vonult utcára Kenoshában, hogy több más hazafival együtt fegyverrel védje a várost a fosztogató antifa és Black Lives Matter csőcseléktől.

Így kell térdelni a BLM előtt

A helyi tévé riportot csinált vele az utcán, de ezalatt elkeveredtek mellőle a társai, és egyedül találta magát az antifák között. Ekkor vette őt üldözőbe Joseph Rosenbaum, egy elítélt pedofil, aki korábban 12 évet töltött börtönben kisgyerekkel létesített szexuális aktus miatt. Rosenbaum először felé hajított valamit, majd üldözni kezdte a fiút. Ő egy parkolóban szembefordult vele, leadott két figyelmeztető lövést, majd mikor az ennek ellenére a fegyveréért nyúlt, kapott kettőt a testébe és egyet a fejébe is. A pedó azonnal meghalt. Legalább szép halála volt, mert kedvenc hobbija közben halhatott meg: épp egy gyereket üldözött 🙂

Hirdetés

A pedó itt már nem volt olyan harcias

ko4.png

Szép bűnlajstroma volt

Hirdetés

Ezután többen is üldözőbe vették Kyle-t, és a földre döntötték. Ekkor ért oda hozzá Anthony Huber, aki 25 éves kora ellenére már kétszer volt büntetve családon belüli erőszakért (egyszer börtönben, egyszer próbán). Ő gördeszkájával akarta fejbe vágni a srácot, de nem tudta végigvinni a mozdulatsort, mert kilyukadt a mellkasa. Kicsit vonaglott még, aztán ő is halott volt.

Anthony most tudta meg, hogy miért nem viszünk gördeszkát tűzharcba

A frissen érkező Gaige Grosskreutz már pisztollyal próbálkozott, de ezt a párbajt is Kyle nyerte: az antifa egyből harcképtelenné vált, amikor a lövéstől leszakadt a fél felkarja. Az antifák ekkor rájöttek, hogy ebben a tűzpárbajban sok babér nem terem nekik, és végre eltakarodtak a helyszínről.

Valószínűleg Gaige sem nyeri már meg az állami szkanderbajnokságot

Kyle-t végül otthonában vették őrizetbe, és emberöléssel vádolják. A GoFundMe persze rögtön letiltotta a részére rendezett gyűjtést, de így is özönlenek hozzá az adományok, és az egyik legnevesebb jobboldali ügyvéd vállalta el a védelmét.

Trump elnök közben a sajtótájékoztatóján nem volt hajlandó elítélni fiút. Azt mondta, hogy egy nagyon erőszakos támadás érte őt, és ha nem védte volna magát fegyverrel, ő halt volna meg. Utána több republikánus képviselő is kiállt mellette. A wisconsini törvények alapján jó esélye van rá, hogy csak illegális fegyvertartásért kell felelnie (az államban 18 év az alsó korhatár), és a többi cselekedetében nem találnak kivetnivalót.

Mi sem találunk 🙂

_kylea.jpg

Forrás: Gerilla