Nyolcszor kellett újraéleszteni! Visszautasította a Covid-oltást, most az életéért könyörög az intenzíven egy 35 éves nő

Hirdetés

Gemma Roberts szíve többször is leállt, miközben az orvosok érte küzdöttek. A 35 éves brit nő koronavírus miatt került a kórházba, azóta pedig két szepszisen is átesett. Eddig nyolcszor állt le a szíve és az orvosoknak könyörög, hogy mentsék meg az életét.

A nő azt mondta, borzalmasan bánja már, hogy megtagadta a koronavírus elleni oltást, és most mindenkit arra biztat, hogy éljenek a lehetőséggel és oltassák be magukat.

Hirdetés

Roberts megpróbáltatásai még augusztusban kezdődtek, amikor megfertőződött. Az állapota rohamosan romlott, ezért lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Két hónapot töltött a géphez kapcsolva.

„Emlékszem, mielőtt elaltattak, azt kértem az orvosoktól és az ápolóktól, hogy ne hagyjanak meghalni. Akkor már átkoztam magam, hogy féltem az oltástól. De bedőltem annak, hogy emberek haltak bele a védőoltásba. És emiatt én is majdnem meghaltam. Bűntudatom van amiatt, amin a családomnak végig kellett mennie miattam” – mesélte a nő.

„Nem szabad hinni az oltáselleneseknek. Agymosottak voltunk, amikor hallgattunk rájuk” – vallotta be.

Forrás: Borsonline.hu