Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Rekord? 24 órát sem élt meg Karácsony magyarázkodása

Hirdetés

Egyre nagyobb bajban van Karácsony Gergely, újra és újra kiderül, hogy egy napig sem állnak meg a lábukon az állításai.

„Nem tudunk nem létező ügyeket belső vizsgálat tárgyává tenni. Az, hogy emberek, akikkel semmilyen kapcsolatban nem vagyunk, mit beszélnek egymás között…hogy különböző Fidesz-közeli vállalkozások hogyan beszélgetnek egymással” – erről beszélt a minap sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely. A főpolgármester azokat a felvételeket kommentálta, amelyeken Gansperger Gyula „vallott”. Nagy kérdés, hogy egyáltalán maga Karácsony hiszi-e, amit mond, miszerint Gansperger „Fidesz-közeli” vállalkozó lenne? Ha igen, akkor nagy a baj.

Hirdetés

Ugyanis ennek cáfolata már múlt hét elején megjelent. A Magyar Nemzet részletes, évtizedeket felölelő portréban mutatta be Gansperger Gyulát. Aki az ezredforduló környékéig tényleg Fidesz-közeli volt, hogy aztán 2002-öt követően a győztes balliberális-posztkommunista táborba, Bajnai Gordonékhoz igazoljon. A részletes Nemzet-anyag jól dokumentálta, hogy Gansperger a Wallis nevű cégnél, a hírhedt Hajdú-Bétnél és még számtalan bizniszben ott mozgott Bajnai környékén. Karácsony már itt gyanút foghatott volna, persze csak akkor, ha nem propagandistázna hangosan és folyamatosan, hanem inkább csendben és figyelmesen olvasgatna.

Aztán ma érkezett még egy cáfolat. Egy fotó, amin sok tízmilliós verdák meg valami luxusvilla előtt parádézik két alak, Gansperger, és Bajnai. Az a Gansperger, akit ugye tegnap, az ügyelhárító-típusú sajtótájékoztatón „Fidesz-közeli” vállalkozásként festett le Karácsony Gergely. Vajon kit akar még hülyének nézni?

Vajon ki ne tudná azt, hogy 2012 vége óta Karácsony egy politikai bizniszben volt Bajnai Gordonnal?

Hirdetés

Vajon ki ne tudná azt, hogy Bajnai a politika első vonalából való kiszállása óta Karácsonyt támogatja?

Vajon ki ne tudná azt, hogy a Karácsony-kampányokat pénzelő egyesület vezetője is egy ex-wallisos?

Vajon ki ne tudná azt, hogy a választások után Karácsony első programjai között szerepelt Bajnai?

Hirdetés

Vajon ki ne tudná azt, hogy Bajnai emberei hemzsegnek a Városházán?

És talán a legkínzóbb kérdés: nem kellene kisebb arc, több visszafogottság és tisztelet, és őszinte beszéd Karácsonytól?

Forrás: Drót.info – fotó: Mediaworks

Hirdetés

Hirdetés