Volner nem fog elindulni a 2022-es választáson, ha arra lesz szükség

Hirdetés

A Pesti Riporter csütörtök esti adásában Volner János volt a Pesti TV vendége, akivel Jakab Péter sorra jelentkező botrányait kommentálta.

A Volner Párt elnöke szerint egyértelmű, hogy ezek a botrányok Jakab közvetlen közeléből kerülnek ki, ugyanis már a jobbikosok is rájöttek, hogy kipukkadt a „Jakab-lufi”.

Volner János szerint ugyanis Jakab Péter nem más, mint egy proli-showra szerződtetett karakterszínész, aki már az előválasztással eljátszotta a szerepét, szükség már nincs rá.

Hirdetés

A politikus beszélt még a fővárosi ingatlanmutyikról, amivel kapcsolatban elmondta: a hatpárti ellenzék bűnszervezeteket alkotva nyúlja le a fővárosiak pénzét.

A jövő évi választások tétjéről is beszélt, elmondta:

Hirdetés

Számomra az a legfontosabb, amit a Jobbik alapító nyilatkozata is tartalmaz: tartsuk távol Magyarország kormányzásától a kommunista utódpártokat és a szélsőséges liberálisokat. Én ennek érdekében dolgozok, ennek érdekében teszek mindent.

Magam részéről annyit tudok mondani, hogy ha én veszélyben látom a hazámat és azt látom, hogy a mi indulásunk veszélybe sodorja az országot és ennek révén a szavazatok megosztása miatt hatalomra kerülhetnek a kommunisták vagy a liberálisok, akkor nyilvánvalóan nem fogunk elindulni, de remélem, hogy nem ez lesz a helyzet!

A teljes adást ITT tekinthetik meg.

Hirdetés
Hirdetés