Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Hároméves kislányt molesztált egy Biden által kimenekített afgán migráns

Hirdetés

Egy afgán migráns azért állt bíróság elé az Egyesült Államokban, mert sz.xuális bűncselekményt követett el egy hároméves kislánnyal szemben a virginiai tengerészgyalogos bázison, ahová a tálib hatalomátvétel után evakuálták az amerikaiak – írja a Russian Today.

A 24 éves Mohammed Tariq-ot pénteken találta bűnösnek a bíróság, miután kiderült, hogy molesztált egy hároméves gyermeket. Az ítéletet április 26-án hirdetik ki, és nagy valószínűséggel életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

Az amerikai igazságügyi minisztérium közleménye szerint amerikai tengerészgyalogosok vették észre, ahogyan Tariq a kislányt fogdossa és molesztálja. Kiderült az is, hogy a p.d0fil migráns és a gyermek nem álltak rokoni kapcsolatban, de mindkettőjüket nemrég evakuálták Afganisztánból a tálib hatalomátvétel után.

Hirdetés

TARIQ AZZAL VÉDEKEZETT, HOGY A HASONLÓ CSELEKMÉNY, VAGYIS A HÁROMÉVESEK SZ.XUÁLIS MOLESZTÁLÁSA – MEGENGEDETT A KULTÚRÁJÁBAN.

Az Egyesült Államok összességében 73 ezer afgánt evakuált Afganisztánból a botrányosra sikeredett kimenekítési akciók során, a kudarcért pedig az ország demokrata elnöke, Joe Biden felelős. Közülük sokan lehetnek p.d0filok, sz.xuális bűnözők, gyilkosok és a terrorszervezetekkel kapcsolatban álló személyek is.

Forrás: origo.hu

Hirdetés
Hirdetés