Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Volner üzent a baloldali szavazóknak: Senki nem mondhatja majd, hogy a megszorításokról Márki-Zay nem szólt előre

Hirdetés

Volner János a Pesti Riporterben üzent a baloldali szavazóknak. A politikus szerint “senki nem mondhatja majd, hogy Márki-Zay Péter nem szólt előre a megszorításokról”. Az ellenzéki szavazók sem tudják, hogy mire számíthatnak, a baloldali politikusok ráadásul  össze-vissza ígérnek és mondanak mindent, csak azért, hogy rájuk szavazzanak. “Ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit csinálnak a gazdaságban” – mondta. A Volner Párt elnöke emellett hozzátette: Gyurcsány Ferencék láthatóan elengedték már a 2022-es választást.

Donald Trump támogatásáról biztosította Orbán Viktor és sok sikert kívánt az április választásokhoz – egyebek mellett erről és a nemzetközi konzervatív erők kapcsolatáról Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ elemzője beszélt a Pesti Riporterben. A szakember kifejtette: Magyarországon a baloldalnak nincs esélye arra, hogy tisztességes versenyben kormányzó erő lehessen, ezért kell előretolni valakit, aki úgy csinál, mintha jobboldali lenne.

A műsor második részében Volner János volt a Pesti Riporter vendége, aki azt mondta: “már Karácsony Gergely is alkalmatlan volt, de az ellenzékről Márki-Zay még néhány százalékot lefarag a választásokig”. Hozzátette: az ő személye egyébként még a Momentum szavazótáborára is veszélyes, mert sokan hisznek neki. Volner János egyúttal üzenet a baloldali szavazóknak és a Pesti TV nézőinek is: “senki nem mondhatja, hogy Márki-Zay Péter nem szólt előre a megszorításokról”.

Hirdetés

Forrás: Pesti TV

Hirdetés