Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Bohár Dániel esete Márki-Zay verőlegényeivel és a sajtószabadság – videó

Hirdetés

Így működik a baloldali sajtószabadság: ha az ellenzék miniszterelnök-jelöltje számára kényelmetlen kérdést tesznek fel, azonnal megjelennek Márki-Zay Péter verőlegényei, akik megpróbálják kitépni a jobboldali tudósítók kezéből a kamerát.

Bohár Dániel Kocsis-Cake Olivio napokban tett kijelentésével kapcsolatban próbálta szóra bírni Márki-Zay Pétert, ám válaszul most nem a két lábon járó cenzorként funkcionáló Péterfi Judit fojtotta bele a szót a hódmezővásárhelyi polgármesterbe, hanem egy verőlegény próbálta megzavarni a felvételt.

Hirdetés

Márki-Zay Péter biztonsági őrei ki akarták tépni a kamerát az operatőröm kezéből. Az új balos stratégia ezek szerint az, hogy erőszakkal akadályozzák meg, hogy kérdezni lehessen a kapitánytól. Pedig csak annyit szerettem volna megtudni, hogyan tervezik az életet, miután elzárták az orosz gázt

– írta az eset kapcsán Bohár Dániel.

Nem ez az első eset, hogy a baloldal agresszióval válaszol a számukra kellemetlen kérdésekre. Emlékezetes, hogy Jakab Péter egy utcafórumán fojtófogással vittek a földre egy ex-jobbikost, mert az bírálta a baloldali politikus Gyurcsánnyal való összefogását. Fekete-Győr András pedig egyenesen betört az Origo szerkesztőségébe és rátámadt az ott dolgozókra. Ez hát a baloldali sajtószabadság. Ne legyenek kétségeink: akik a közösségi médiában lámpavassal, kisemmizéssel, börtönnel fenyegetnek, azok a valóságban is ilyen eszközökkel támadnának mindenkire, aki az ő érdekeiket sérti.

Hirdetés

Forrás: PS – Facebook; Fotó: Képernyőfotó

Hirdetés