Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov: „Csecsen Köztársaság harcosai, teljesítve kötelességüket megvédik egész Ukrajna polgári lakosságát”

Hirdetés

Ramzan Kadirov az alábbi bejegyzést és videót tette közzé Telegram csatornáján:

„Egy jól megerősített, jó mérnöki infrastruktúrával rendelkező város felszabadítása nem kis feladat.

Minden nehézség ellenére a Csecsen Köztársaság harcosai, teljesítve szakmai kötelességüket, megvédik az LPR, a DPR és egész Ukrajna polgári lakosságát az ukrán „Bandera”, Natsik és Shaitanok megszállásától, és megfelelően megoldják a feladatokat amelyet az Orosz Föderáció vezetése határozott meg számukra.

Hirdetés

Ezúttal egy másik, jól megerősített „Bandera” bázist foglaltak vissza az orosz csapatok.  E ragyogó hadművelet során civilek nagy csoportját szabadították fel, akiket a nácik mindvégig víz, élelem és orvosi ellátás nélkül pincékben tartottak.

Bátor harcosaink segítették a tehetetlen és a sors kegyére hagyott embereket kiszabadulni a nácik karmai közül. Köztük nagyon sok gyerek és csecsemő volt.  Valamennyi kimentettet speciális ellátás után biztonságos helyre szállítottak.  A csecsen harcosok élelemmel, vízzel és gyógyszerekkel látták el őket, és orvosi segítséget is nyújtottak számukra.

Jó volt hallani a civilek köszönetét katonáink segítségéért, a megmentésért és a segítőkész hozzáállásáért.  És ami a legfontosabb, az emberek láthatták, mennyire méltóságteljes a csecsen felszabadítók viselkedése,  nevelése.

Hirdetés

Az elfoglalt pozíciók megtartásának és a felszabadított ukrajnai területek polgári lakosságának megmentésének feladatait harcosaink a legmagasabb szinten látják el. Remek hangulatban vannak, kiváló küzdőszellemmel rendelkeznek és mindent megtesznek a gyors győzelemért.”

Hirdetés
Hirdetés