Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Hírek

Kadirov: Szeverodonyeck teljes ellenőrzésünk alatt áll – videó

Hirdetés

Szeverodonyeck teljes ellenőrzésünk alatt áll. A nácik vereséget szenvedtek. Minden pozíciójukat megsemmisítették. A város felszabadult. A lakók fellélegezhetnek. Mostantól már nincsenek veszélyben.

Ez egyszerűen egy zseniális eredmény, amelyet harcosaink, kedves bátyám Apta Alaudinov hatalmi blokk csecsen köztársasági vezetőjének helyettese vezetésével értek el, szoros együttműködésben a Honvédelmi Minisztérium és a népi milíciával az LPR-el.

Nem rejtem véka alá, hogy eredetileg egy hét alatt terveztük felszabadítani Szevrodonyecket, ma azonban kiigazítottam, és azt a feladatot tűztem ki, hogy három nap alatt irányításunk alá vonjam a várost. Ennek eredményeként harcosaink még gyorsabban megbirkóztak vele – három óra alatt. Az összes Bandera különítmény szégyenteljesen elmenekült Szeverodonyeckből, amint megtudták, hogy a Csecsen Köztársaság harcosai megkezdték a város megtisztítását. Ezt a különleges alakulataink által elfogott foglyok is beismerik.

Hirdetés

Mindenkinek gratulálok a remek eredményhez! Őszinte köszönetemet fejezem ki minden harcosnak, aki teljesítette a feladatot! Természetesen nem áll szándékunkban itt megállni. Folytatjuk a vadászatot Bandera és Shaitan után! További nagyszerű hírek hamarosan!

Hirdetés

Hirdetés