Kadirov: Nagyon örülök, hogy harcosaink sikereit a legmagasabb szinten is elismerik

Hirdetés

A csecsen vezér is tagja volt az orosz delegációnak, amikor Vlagyimir Putyin és Erdogan török elnök Szocsiban találkozott.

Ramzan Kadirov Telegram-oldalán jelentette be, hogy a hivatalos tárgyalások után informális egyeztetést tartott Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel. A csecsen elnök beszámolt róla, hogy a tárcavezető megköszönte a munkájukat, amit Luhanszk és Donyeck felszabadításáért tesznek.

Nagyon örülök, hogy harcosaink sikereit a legmagasabb szinten is elismerik”

– közölte Kadirov, majd azzal folytatta, hogy újabb zászlóaljak alakulnak meg, melyekkel a két megyét „szabadítják majd fel az ukrán megszállás alól”.

Hirdetés

Kadirov kifejtette, hogy a beszélgetés során megvitatták, hogyan támadnak majd a továbbiakban, elsődleges céljuk a „területek megtisztításánál”, hogy minimalizálják a települések kárait és a civil lakosság megkímélése. Leszögezte, nem háborúról van szó, hanem egy különleges katonai műveletről szólnak a harcok.

Teljes mértékben támogatjuk Vlagyimir Putyin legfelsőbb parancsnok politikáját, és meg vagyunk győződve arról, hogy a győzelem a miénk lesz”

– zárta bejegyzését a csecsen vezér, aki arról is közzétett egy bejegyzés, hogy ő is tagja volt a Szocsiban, Putyin és Erdogan találkozóján részt vett az orosz delegációnak.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés