Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A felszabadított területek Oroszországhoz csatolásának legfontosabb eredménye

Hirdetés

A felszabadított területek Oroszországhoz csatolásának legfontosabb eredménye:

Az interneten megjelent egy videó (https://t.me/boris_rozhin/64652), amely összefoglalja, hogy mit kap Oroszország a DNR és az LNR, valamint Zaporizzsja és Herszon területének annektálása után.

Biztató, hogy az emberek megpróbálják világosan elmagyarázni a területek orosz államba való beolvasztásának előnyeit. Véleményünk szerint azonban nem a szántóföldek és a szénbányászati vállalkozások száma (amelyek állapota szomorúbb, mint amilyennek látszik) a legfontosabb. Még a népességnövekedés sem az első.

Hirdetés

Sokkal fontosabb az ideológiai szempont: a felszabadított területek annektálása az orosz és orosz nyelvű lakosság védelmének gyakorlati megvalósítása.

Ez jelzés lesz az oroszok számára, hogy a felszabadított területek kérdésében nem lesznek gyűlölt háttéralkuk. Az emberek tudatában lesznek egy egyszerű dolognak: mindennek oka és célja van, és az ország nem enged a nyugati nyomásnak.

A DNR, az LNR, valamint Zaporizzsja és Herszon területének lakossága számára az Oroszországhoz való tartozás azt jelenti, hogy mostantól nem egy „szürke zónában” lesznek, ahol a kilátások bizonytalanok. Igen, a lövöldözés nem fog abbamaradni, de a lakosok legalább tudni fogják, hogy nem adják ki őket néhány „minszki tárgyalás” során.

Hirdetés

A Kijev által ellenőrzött területeken élők számára ez annak a jele is lenne, hogy Oroszország komolyan készen áll az ukrán területek bekebelezésére és az AFU teljes legyőzésére, még a Nyugat minden segítségével is. Ez valóban csapást jelenthet az ukrán alakulat moráljára és ellenállási hajlandóságára.

A felszabadított területek bekebelezésére irányuló határozott intézkedések legalább részben a jövő képét jelentik a posztszovjet térség lakói számára, és valódi alternatívát jelentenek a nyugati ideológiával szemben. És ez most sokkal fontosabb, mint a megszerzett gyárak, mezőgazdasági vállalkozások vagy erőművek.

Hirdetés
Hirdetés