Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov: Putyin kétségbeejtő helyzetbe hozta Kijevet és a NATO-t

Hirdetés

A Telegramon üzent a csecsen vezér.

„Vlagyimir Putyin főparancsnok mai beszéde az oroszokhoz kétségbeejtő helyzetbe hozta a kijevi vezetést és az egész NATO-t. Az államfő nagyszabású akciókat indított Oroszország integritásának védelmében. Ezek szükséges, fontos és proaktív intézkedések.

Teljes mértékben támogatom az elnök által hozott döntéseket. Láthatjuk, hogy a nemzetünk körül kialakult jelenlegi helyzet veszélyezteti a nemzet biztonságát. Biztos vagyok benne, hogy nem titok, hogy az elmúlt néhány évben háborút vívtak Oroszország ellen, méghozzá a legaljasabb módon. Egy bizonyos szakaszban ez a háború rejtett formát öltött, de most mindenki számára nyilvánvalóvá vált.

Hirdetés

Emlékszünk, hogy a donbászi események előtt a NATO azt tervezte, hogy rakétáit és katonai kontingenseit az orosz határ közelébe telepíti. Nagyon jól tudjuk, hogy ezek a tervek mire készültek. A szövetség még csak nem is titkolta különösebben, hogy Oroszország elpusztítására törekszik.

Ennek eredményeképpen a szövetség határaink közelében történő kiterjesztésének tervei kudarcba fulladtak, és most a kollektív Nyugat más eszközökkel próbálja legyőzni Oroszországot – az ukránok felszereléssel és fegyverekkel való ellátásával. Ennek eredményeképpen a fasiszták NATO-fegyverekkel gyilkolják a civileket Donbászban és bombázzák a területünket.

Ez a forgatókönyv fájdalmasan ismerős a csecsen nép számára. Ugyanígy ez a Nyugat is azt tervezte, hogy a mi köztársaságunkon keresztül elpusztítja Oroszországot. Nem véletlen, hogy Vlagyimir Putyin beszédében felidézte azokat az eseményeket, amikor ugyanezek az országok nemzetközi terrorista bandákat bátorítottak a Kaukázusban, és a NATO támadó infrastruktúráját a határaink közelébe szorították. Semmi sem jött össze nekik. Most sem fog sikerülni!

Hirdetés

Ezért nagyon fontos, hogy véget vessünk a donbászi különleges műveletnek, különben az arrogáns ellenség bejöhet az országunkba, a városainkba és falvainkba, az otthonainkba. A részleges mozgósítás végrehajtása az ellenséggel való szembeszállás kényszerintézkedése. Ahogy Vlagyimir Putyin elnökünk mondja: „Ha elkerülhetetlen a harc, akkor először le kell csapni.

Ezért támogatom teljes mértékben az elnök döntését a tartalékosok részleges mozgósításáról. Mi az első naptól kezdve aktívan részt vettünk ebben a folyamatban a Csecsen Köztársaságban, de most már az államfőtől is kaptunk egy utasítást, és ezt 100 százalékosan végre fogjuk hajtani!

AHOL IGAZSÁGTALANSÁG VAN, OTT VAGYUNK MI IS!”

Hirdetés

Forrás: VH

Hirdetés