Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Így szedte le a fővárosi városházáról a szivárványos zászlót a Mi Hazánk alelnöke – videó

Hirdetés

Előállították a rendőrök Novák Elődöt, miután a Mi Hazánk alelnöke vasárnap este leszedte a szivárványos zászlót Budapest Városháza homlokzatáról – értesült az Elemi.hu.

 

Információink szerint a párt politikusa, Nagy Attila fővárosi elnök és más aktivisták segítségével az esti órákban egy létrán felmászva szerelte le az LMBTQP stb közösség jelképének számító lobogót, melyet Karácsony Gergely főpolgármester pár napja helyeztetett ki az épületre. A Fővárosi Közterület felügyelet munkatársai először még visszavették egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd újra megszerezte azt, és egy, a városházától távol eső kukába dobta.

Hirdetés

Információnkat a Mi Hazánk egyik illetékese is megerősítette, a párt hamarosan közleményben reagál a történtekre. Ismert, az elmúlt napokban több budapesti önkormányzat is úgy döntött, a szivárványos zászló kitűzésével “tiszteleg” az LMBTQP -közösségek előtt. Péntek este pár Fradi-szurkoló a ferencvárosi Polgármesteri Hivatal épületéről szedte le a lobogót.

Hirdetés

Forrás: Elemi.hu

Hirdetés