Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Ukrán “közember” a magyarokról…

Hirdetés

A híradásokban sokszor találkozunk ukrán vezető politikusok hazánkat ért támadásaival. A retorika az esetek egészen túlnyomó részében minősíthetetlen, elfogadhatatlan, akár Zelenszkij, akár Podoljak nyilatkozataira gondolunk. Az agresszív hazudozás tőlük már mindennapos, elég csak a legutóbbi Lengyelországot ért ukrán rakétatámadásra gondolni.

Van azonban egy másik nézőpont is, amely a hétköznapi egyszeri ukrán gondolatait tükrözi. Kérem felejtsük el az illúziókat… országunk háborúval való fenyegetése, a Kárpát-medencében élő magyarok általi elűzésének kikényszerítése és még sorolhatnánk további jókívánságaikat nemzetünk részére!

Immáron nem halkan, hanem hangosan teszem fel a kérdést! Miért támogatjuk tovább ezt a soviniszta, banderista bandát, akik ha tehetnék, azonnal ellenünk támadnának??

Hirdetés

Álljon itt ízesítésül néhány, kifejezetten a magyarság ellen gyűlöletet keltő hozzászólás a legismertebb közösségi oldalról. A képekre klikkelve közvetlenül el lehet jutni az oldalra, így akinek van hozzá türelme fel tudja világosítani ezeket a tudatlanokat a valóságról.

 

Hirdetés

Tamás a Krímből

Hirdetés